Evet Denizlili ArkadasLar
Denizliden Samsuna Otobüs Kaldırıyok Benim Sorumluluğumda BiLet 25 YTL :yikildim:
Denizliden Samsuna Otobüs Kaldırıyok Benim Sorumluluğumda BiLet 25 YTL :yikildim:
Garip Sohbetler
|
Evet Denizlili ArkadasLar
02-15-2007, Saat: 03:55 PM <
uykucu_34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senı yanlız bırakır mıyız canım miley17: miley17: yaa ayıpsın...:yikildim: :yikildim: kubra...her zaman yanın dayız..duygusuz aılesı olarak..çok teşekkür ederim duydusuz ailesinin üyelerimiley17: BaL10CuK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet Denizlili ArkadasLarkımbılır belkıde sema turızım dır...tam en kaz yaa:yikildim: otobuslerii k_ü_b_r_a_55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok teşekkür ederim duydusuz ailesinin üyelerimiley17:ohh yaa bıze tsk yok mu sımdı..oyle olsun kubra hanım..:yikildim: :yikildim:
02-15-2007, Saat: 04:02 PM <
sana en büyük teşekkürü ediyorum yavuz bey aaa alınmayın
k_ü_b_r_a_55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana en büyük teşekkürü ediyorum yavuz bey aaa alınmayınalınmıstım ama sayende gectıı..:yikildim: :yikildim: .kubra hanımmmiley17: miley17:
02-15-2007, Saat: 04:06 PM <
tatlı_cadı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:$ahsen ßenm sevqiLim yoq o yüsden ne ßi$y aLdım nede veriLdi sende bendensin demek neyse boşver böle daha güsel |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|