ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HAHA BENDE GÜLİYİM TAM OLSUN BEN SAZANIMDIR EUHEUHE
gül gül gülmek iidir
Gül Aşkım Gül..Gülmek İyidir ...
Ama Faruk neye Güldüğünü bana da Söylemiyoo deli işte :yikildim: :yikildim: :yikildim:
Garip Sohbetler
|
ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HAHA BENDE GÜLİYİM TAM OLSUN BEN SAZANIMDIR EUHEUHE Gül Aşkım Gül..Gülmek İyidir ... Ama Faruk neye Güldüğünü bana da Söylemiyoo deli işte :yikildim: :yikildim: :yikildim: k_ü_b_r_a_55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:katıl hadi izin verdimtsk ederım ablajımmmiley17: miley17: ızın verdıgın ıcın...:yikildim: :yikildim:
blue_belial
02-15-2007, Saat: 08:50 PM <
D
aramızda biri vaarr aramızda biri vaarrr neyse ya hasan msn de benı tehdıt edıyo sunu yaz bunu yaz dıye bu ne kardesım ya? ozgur olmadıgım yerde rahat olamam susim en iyisi baska konularda gorusmek uzre yarısmacı ve kalpazan arkadaslara basarılar sevıyorum senı kardesım derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şimdi Nolmuşşş Abi Yaa Biri Bana Açiklasinnn Sefa Varya Faruk beni deli etti Söyle bende Güleyim diyom yok banane Diyoo Manyak Faruk hıh blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:D Aaaaaa Ayıp be Kardeşim Ayıp Bi Söylemedin Neye Güldüğünü:yikildim: :yikildim: Söyle Bizde Gülelim ne olur ki Cidden Diyorum msn ye gelsene Bi Söyle Hadi k_ü_b_r_a_55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne demek eee napiosunnapam yaa baktım burdasın hemen jık gırdım..:yikildim:
02-15-2007, Saat: 08:55 PM <
iyi yaptın yaa koskoca forumda ikimizden başka samsunda oturan yok ya nasıl iştir anlamadım
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|