happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok teşekkür ederimmm siz ne güzel elemanlarsınız öle yav
biz tesekkür ederiz bizi sectiginiz için önemli olan müstewri memnuniyeti sizler için varız biz
Garip Sohbetler
|
02-16-2007, Saat: 08:57 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok teşekkür ederimmm siz ne güzel elemanlarsınız öle yav biz tesekkür ederiz bizi sectiginiz için önemli olan müstewri memnuniyeti sizler için varız biz
02-16-2007, Saat: 08:59 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu ne biçim cafe kardeşim zıkkımın dibi bile yok ---- size zıkkım yerine zıpkın versek hani isim olarak benzer ya o bakımdan.:yikildim: :yikildim: beyefendi zıkkımın dibi kalmamıs gündüz bitti hepsi.aksam menümüzde yok yanii zıkkıımın dibi
02-16-2007, Saat: 09:01 PM <
saolun arkadaşlar ama zıkkım olmamasına üzüldüm tabi siz güzel yapıyonuz kalmıyo azcık fazla yapın kardeşim
02-16-2007, Saat: 09:06 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla yapın süper olurrr simdi yeni bir karısım üzerinde calısıoz zıkkımın kökünün agırlıklı oldugu bir karısım ilerde yepyeni tatlarda karsınız da olcaz bizden ayrılmayınatv haberlerinde zannettim be kendimi
02-16-2007, Saat: 09:08 PM <
takozz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hani benim kahvemm ya önceki sayfaya bak verdik sana kahve yoksa bizden fazla kahvemi almak istion sen |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|