PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eeeeeeeee hani ama nerde üff ben başka kafeye gidiyorum hizmet sıfırHAKLISIN APLA YA SANA KATILIYORUMMM
karşılama desen yine öle bu ne yaaaaaaaaaaaa
YOK YOK BÖLE OLMAZZZ
Garip Sohbetler
|
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eeeeeeeee hani ama nerde üff ben başka kafeye gidiyorum hizmet sıfırHAKLISIN APLA YA SANA KATILIYORUMMM YOK YOK BÖLE OLMAZZZ
02-17-2007, Saat: 06:33 PM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[QUOTE=|v|_U_S_T_!] hadi derdo iş basına bu ardaa sohbetş bölmek isteme gir sohbete ne olcak:yikildim:
02-17-2007, Saat: 06:34 PM <
harbi musti sen çok fenasın sende bizi bırakta kendininkini bul gene küstürdün heralde ????????????????????
02-17-2007, Saat: 06:35 PM <
ooo hoşgeldin burçaçımmmm canım benim nasılsın?????????????
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:harbi musti sen çok fenasın sende bizi bırakta kendininkini bul gene küstürdün heralde ????????????????????EVET EVET BENCE DE ÖLEEE
02-17-2007, Saat: 06:35 PM <
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yelizim sen bana bakma ben mustiyle uğraşıyorum vay vay buldunuz bir tane kücük emrah vurun ugrasın tabii hemen en iyi müsterimize colasını getirin cabuk
02-17-2007, Saat: 06:36 PM <
yav ben garsonum siz hazırlayın ben servis yapim ya
|v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay vay buldunuz bir tane kücük emrah vurun ugrasın tabiiAMMADA KÜÇÜK EMRAHH
02-17-2007, Saat: 06:37 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:harbi musti sen çok fenasın sende bizi bırakta kendininkini bul gene küstürdün heralde ???????????????????? yok valla benim tatlım artık bana küsmez biz onunla konustuk bugün bence sen yelizcim erkegini baska forumlara gönderme bak kacar sonra :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|