ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haa onçün upuzun :mad:
Senin bu naled dükan
bi daa geLirsem buraya tüü rziLLer
tabii kızlarla gezz sonra uzun deee naled değil tamam mıı:yikildim:
Garip Sohbetler
|
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haa onçün upuzun :mad: tabii kızlarla gezz sonra uzun deee naled değil tamam mıı:yikildim: esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:s.a zu ha ha valla çok güldüm çok yasa emiii ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bö saç çktı bunun içinden :Smert seninn yanlışın var dikkatli bak o senin saçındırrr
02-17-2007, Saat: 08:50 PM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabii kızlarla gezz sonra uzun deee naled değil tamam mıı:yikildim: benm saçm sarı Bugün gezdiim kızlardan birinin mawi birinin kırmızı birininde siyahtı Ama burdakii turuncuuuuu kimin bu :mad: $ikayetciyim Mahkemede sürm sürm sürümdürtcem sizi esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[COLOR="Purple"]s.akomedisn yaaaa memurr beyy getir kızım su levha mı nedirr ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benm saçm sarıelinden geleni ardına koyma meertt EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zu ha ha valla çok güldüm çok yasa emiii gül gül sen cezayı yazayımda ondan sonrada gülebilicen mi bakalım:yikildim: :yikildim: :yikildim: esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gül gül sen cezayı yazayımda ondan sonrada gülebilicen mi bakalım:yikildim: :yikildim: :yikildim:abi neden ceza yazıyosun sende gördünn bişiy yoks bizim dükkanda
02-17-2007, Saat: 09:12 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:s.a selam beyefendi hosgeldiniz ben bu cafenin sahibiyim herhalde vergi levhası için geldiniz.buyrun şöle odama gecelim orda konusalım konumuzu.:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|