hadii bee
beklediginiz gün geldi:Pbuda ben euheuheuue:D
|
02-18-2007, Saat: 01:58 PM <
pusat41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gusel Cikmissin Musti Allah Sevdiklerine Bagislasin saol pusatt hepimizi hepimizi bide seni işine bagıslasın :yikildim:
02-18-2007, Saat: 02:12 PM <
oooooooooooooooooooooooo musti kardeşim sen çok yakışıklımışsın patroncum ya allah sevdiklerine bağışlasın ayrıca birine daha )anladın sen onu??????
02-18-2007, Saat: 02:13 PM <
oooooooooooooooooooooooo musti kardeşim sen çok yakışıklımışsın patroncum ya allah sevdiklerine bağışlasın ayrıca birine daha bağışlasın anladın sen onu??????:yikildim: :yikildim: allah sevdiklerinden ayırmasın maşallahhhh tututututu nazar değmesinnn
02-18-2007, Saat: 02:14 PM <
bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:: fotomodel arkadasım gayet hOs ötesi fotolarr... sus kız herkese duyurma simdi fotomodelmiş filan gecmişte yaptık bişiler işte :yikildim:
02-18-2007, Saat: 02:18 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oooooooooooooooooooooooo musti kardeşim sen çok yakışıklımışsın patroncum ya allah sevdiklerine bağışlasın ayrıca birine daha bağışlasın anladın sen onu??????:yikildim: :yikildim: allah sevdiklerinden ayırmasın maşallahhhh tututututu nazar değmesinnn sulanma kız sulanma kız sus ne böle gaffurca anladın sen onu dion bakim :yikildim:
ABİ POLYANNACILIK OYUNU OYNAMAYIN YAW...HEH
DEMEK BU SAYFADADA O OYUN OYNANIO RESİMDEKİ POZLARIN GÜZEL
02-18-2007, Saat: 04:42 PM <
ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ABİ POLYANNACILIK OYUNU OYNAMAYIN YAW...HEH eywallah peloj bu arada birazda kötü yorum yapın beaa.sonucta resimleri koyarken hem iyi hemde kötü yorum yapılabilir düsüncesi ile koydum anladın peloj sen onu anladın :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
'baÄžlamacI ErdeM' geldi.. | baglamaci | 9 | 971 |
04-07-2022, Saat: 07:32 PM Son Yorum: wildfang |
|
Mekan Değişikliği iyimi geldi ne? | *Asİ-yÜrEk* | 40 | 2,545 |
09-13-2008, Saat: 11:42 AM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
|
işte alemin babası geldi orçun kankamsın | furkan | 48 | 3,139 |
09-03-2007, Saat: 04:36 PM Son Yorum: ramco_06 |