pAiNttEN rEsİm YaPıp Yollsak we bu resimleri 1. 2. 3 .... die aralarında yarışma yapsak nasıl olur?
Resim yapıp yollasak
|
Firari Fırtına
02-05-2007, Saat: 01:49 PM <
İlginen kaç kişi var ? Önce onlar bir belli olsun dimi ama ...
Sevg ...
konularınıda artık modlar yöneticiler bilsin...
bence paint olmak zorunda herksde pohotoshop yok(bende war ama) hem kendi el becerinle yaparsn
Önce şunu söyleyim, ciddi birşey olacağını sanmıyorum, daha çok komedi türünde olur, bu olayı gerçekleştirsek... Aramızda ciddi olarak bu işi yapan kaç kişi vardır ki, 1 hadi olmadı 2 olsun...
Komik şeyler çıkar kesinlikle ortaya... Yinede biz kendi aramızda bir konuşalım, belkide olabilir...
ben pek ilgi çeken bir konu olarak görmüyorum...onun yerine gerçek amatör çektiğimiz resimleri yollasak onlar arasında seçim yapsak daha iii olmaz mı komik hüzünlü düşündüren ağlatan vb...gibi çektiğiniz resimler arasında yapsak daha iii olur bence...
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben pek ilgi çeken bir konu olarak görmüyorum...onun yerine gerçek amatör çektiğimiz resimleri yollasak onlar arasında seçim yapsak daha iii olmaz mı komik hüzünlü düşündüren ağlatan vb...gibi çektiğiniz resimler arasında yapsak daha iii olur bence... katılıyorum mesela kategoriler dediin gibi hüzünlü komik ağlatan felan biçiminden ama genede çounluk ne diosa*? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
resim nasıl yüklenir | CaNaT | 3 | 614 |
04-08-2022, Saat: 05:00 AM Son Yorum: wildfang |
|
kişisel resim nasıl ekleyebilirm yardım edin | korkusuz | 2 | 535 |
07-27-2007, Saat: 10:23 PM Son Yorum: CReATuRE |
|
resim çalınma konusunda bi fikir | djseninim | 10 | 735 |
06-11-2007, Saat: 03:47 PM Son Yorum: djseninim |