yok ben anadolu okuyorum bi yıl hazırlık okuduumm ve ben son sınıfa gidiyom yanii bu dönem son bitti the endd finissshhhh
[ _a -] [ _ S -] [ _ L -] Men Deldimmm :)
|
02-19-2007, Saat: 03:38 PM <
*-*asli50*-* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ben anadolu okuyorum bi yıl hazırlık okuduumm ve ben son sınıfa gidiyom yanii bu dönem son bitti the endd finissshhhh heee simdi anladım öle diyince ne oluyor dedim 4 sene lise cekilmez yanii valla ben sırf hazırlık okumamak için gitmedim anadolu lisesine.üni.dede yırrttık hazırlıktan
02-19-2007, Saat: 03:43 PM <
oohhhhh ne ala yaa suna bakkkk biz 4 sene okuyalımmm sidee okumayınn ama okul hayatı güzel yaaa burakmak istemiyorummm benim suan okulda tam 4 hayranım varr kopamıyolar be bendennnnn onları burakıp gideciem istee artıkkkk
02-19-2007, Saat: 03:53 PM <
*-*asli50*-* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oohhhhh ne ala yaa suna bakkkk biz 4 sene okuyalımmm sidee okumayınn ama okul hayatı güzel yaaa burakmak istemiyorummm benim suan okulda tam 4 hayranım varr kopamıyolar be bendennnnn onları burakıp gideciem istee artıkkkk anam biz kimlerden koptuk kimleden :S hatırlatmna bea simdi eskileri.valla okul gibisi yok jnm ya kıymetini bilin valla ben okudum bir pok olamadım simdi baska bir işte calısıom okul bir yandan iyi güsel hikayelerin oluyor bir yandan kötü bos bos okuon
02-19-2007, Saat: 03:57 PM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:muhhabbete bak ya tadlum ne var muhabbette gel sen katıl hayatım eger cafede işler bittiyse
02-19-2007, Saat: 04:35 PM <
gel canım ğgell
bizde kapılar sonuna kadar açık muhabbbeti beğeznmediysenn baska bul onu konusalım demi amaaa
02-19-2007, Saat: 04:43 PM <
hehe gel bidenem sende muhabbete yaw bende işe daldım simdi onda gec yazdım cvbı siz ne yabıonuz ?
02-19-2007, Saat: 04:47 PM <
ders işliyorummmmmm:'( ya bu aradaa durmadan bidenenm yazıyorsunn aranısda bi ilişki mi varr acebaa yoksa bana mı öle geliyooo
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi