_?_?_?_?_?_?__?_
beklediginiz gün geldi:Pbuda ben euheuheuue:D
|
TAT_LI CA_DI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bak eylulcem yakısıklılıgına laf demıyorum ama fotomodellık yapmıs yada tam fotomodel tarzı lafları hosuma gıtmedı cocuk allahı var yakısıklı ama bıras abartı gırıyo olaya mustıye lafım myok yanı nede olsa patronummmok canım sana kalmısss
02-19-2007, Saat: 11:56 AM <
ulan ne oluyor burda bu arada tatlıcadı yorumuna saygım var.bişi hatırlatmak isterim ama üni.de kısa dönemli fotımodellik yaptım.bebiş bunu bildigi için öle yazdı!ama tabii bende görmüom kendimi o kadar yakısıklı ama modellik konusunda haklı bebiş
02-19-2007, Saat: 11:57 AM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla bence gayett yakısklı canım yaaaa bidenem tesekkür ederim
02-19-2007, Saat: 12:05 PM <
ok de bu sadece bı yorumdu ben de yakısıklı deıl demedım neyse bıad hıc bı konuda yorum yapmam
02-19-2007, Saat: 12:08 PM <
TAT_LI CA_DI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ok de bu sadece bı yorumdu ben de yakısıklı deıl demedım neyse bıad hıc bı konuda yorum yapmam evet yorum yaptın canım ama fotomodellige getirdin abartılmıs dedin bende sana dedim zamanında yaptıgım için öle diyor bebis isim nick yanii abartılma dite bişi söz konusu deil.yoksa yorumuna sözüm yok.istersen hiç begenmeyedebilirsin. |v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eywallah pelojGÜL ABİ GÜL BEN ANNADIM SEN BU YORUMU YAPTIIMDA ANLAMIŞTIN ONU:yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
'baÄžlamacI ErdeM' geldi.. | baglamaci | 9 | 970 |
04-07-2022, Saat: 07:32 PM Son Yorum: wildfang |
|
Mekan Değişikliği iyimi geldi ne? | *Asİ-yÜrEk* | 40 | 2,544 |
09-13-2008, Saat: 11:42 AM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
|
işte alemin babası geldi orçun kankamsın | furkan | 48 | 3,138 |
09-03-2007, Saat: 04:36 PM Son Yorum: ramco_06 |