ay canım sağolasın sende olmasan
afiyetle içicem şimdik
teşekkürler
afiyetle içicem şimdik
teşekkürler
Garip Sohbetler
|
02-19-2007, Saat: 03:53 PM <
ay canım sağolasın sende olmasan
afiyetle içicem şimdik teşekkürler TAT_LI CA_DI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eylulce Ben Kacmiyorum Sadece Sewdigim Kisiyle Nikahim Olucakkk Ne O Ne Ben Bi Baskasiyla Ewlenmeyi Dusunmuyorus Cunkuu Gene Ailelerle Yasiycasssoff offff ins mutlu olursunuzz yaa bir ben kimseyi bulamadımm yaaaaa
02-19-2007, Saat: 03:55 PM <
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay canım sağolasın sende olmasan giderken bir yanıma ugrarsanız seviniirimm.bizde afiyet ile içtiginiz içeceginiz parasını afiyetle alalım demi
02-19-2007, Saat: 03:57 PM <
Keske Buna Mutluluk Denebilseydi Eylulce Aslinda O Kadar Guzel Planlarim Hayallerim Var Ki Umarim Hepsi Gercekk Olurrr Umarim Sizinde Bi Gun Karsiniza Deli Gibi Sewebileceginiz Yokluguna Asla Katlanamayacaginiz Varligiyla Bile Yetinemeyeceginiz Innsanlar Cikar
02-19-2007, Saat: 03:58 PM <
YA MUSTII BEY HAYATTA HERSEY PARA DEILDIIRRR IYICE PARAGOZ OLDUNUZ SIZDE HEEE:p
of off ne güzel konusuyon yaaa yaaa yok canım benim karsıma çıkmazzz söyledim birine ama salaklık yaptımmm neysee
TAT_LI CA_DI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YA MUSTII BEY HAYATTA HERSEY PARA DEILDIIRRR IYICE PARAGOZ OLDUNUZ SIZDE HEEE:pparasız bir sey olmazzz mont alacak bana para biriktirmesi lazımm mustinin:yikildim:
02-19-2007, Saat: 04:01 PM <
Eger Sewdigin Insana Sewdigini Solediysen Salaklik Yapmis Olmassin Asil Sewdigini Soleyememek Salakliktir Sen Yureginin Sesini Dinlemissin Sakin Pisman Olma Ama Sewdigini Deger Birine Sole Senin Sewgini Haketsinn En Onemlisi Seni Haketsin
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|