YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Saol Sulti canım kardeşim bitanesin sensende bitanesinn abimm diğer resmlerini görseler ne yapcaklar acepp
Sonunda Sadece Ben YARGIÇ
|
02-19-2007, Saat: 07:20 PM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çook yakışıklı cıkmışsın abi yaaaa Sağol Sefacım hepimizi nazardan saklasın Sultan başıma gelecekleri bildiği için hemen boncuk koymuş saolsun yırttık
02-19-2007, Saat: 07:21 PM <
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Discoyu getir Mert Köpein oLsun :yikildim: >As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende bitanesinn abimm diğer resmlerini görseler ne yapcaklar acepp Aman Sulti bu yeter canım kıs sana bi daha teşekkür edem nazara gelemiyom ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Köpein oLsun :yikildim: Beraber olsun:yikildim: PaSCHaM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:wayy wayyy.... Anovvvv Ortim ne diyon orti geç kaldın arkadaşlar saolsun Hadi Mert disco getiriyo kopacaz beraber
02-19-2007, Saat: 07:35 PM <
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ
nazar duasıııı..........abime nazar demesinnnn hıh |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
q?seL oLduumDan diiL sadEcE saqopa ?ok ?sRaR eTTii i??n KoyuYomm :D | ManyaX_GirL | 39 | 2,106 |
04-02-2022, Saat: 12:37 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bitanem( Kizim) Sadece Kisa Bi Süreligine) | BiRiciGim | 59 | 3,399 |
02-13-2008, Saat: 04:25 PM Son Yorum: BiRiciGim |
|
Benim çokk merak ettigim we sonunda gördügüm(Deniz kızı>>Özgee) | Rüya Güzeli | 73 | 3,255 |
07-10-2007, Saat: 03:47 PM Son Yorum: CReATuRE |
|
PrinceSs sadece Ben :D | PrinceSs | 39 | 1,637 |
03-26-2007, Saat: 04:57 PM Son Yorum: dnTE |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi