gayet hoss... klasik cümle kuramıcammm ...
Sonunda Sadece Ben YARGIÇ
|
02-19-2007, Saat: 08:11 PM <
Çok GuZeL resmin Abi Yakı$ıklılığın Ap Acık ortada
At€$e Verdın Duygusuzu
çok yakışlısın valla yılmaz...çok kızın canını yakarsın sen bu gidişle
bu karizma bende olsa varya playboy olurdum valla
vay Vay Vay Vay Gözlerim Neler Gördü Böyle
kuzen şaşirttin Beni resim Ve Sen Güzel Olmuşsunuz her Zaman Gördüğüm Kuzen Görmeyenlere Kismet Olsun iyiki Varsin Kuzen Seni Seviyorum Canim.. p£r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sonunda Yilmaz Koyabildin ... Teşekkürler Senacım her zamanki gibi çok incesin... Allah cümlemizi bağışlasın.... bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gayet hoss... klasik cümle kuramıcammm ... Teşekkürler bebiS... )(€ugM@_)(@ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok GuZeL resmin Abi Yakı$ıklılığın Ap Acık ortada Sağol kardeşim sende bu yakışıklılıkla söndürürsün artık CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok yakışlısın valla yılmaz...çok kızın canını yakarsın sen bu gidişle Sağolasın Azizcim yok abi can yakmayalım bea iyi bişi diilBence sen her halinle Playboy olursun
02-19-2007, Saat: 09:46 PM <
allah sahibine bağışlasın çok yakışıklısın ideal kız tipi valla kolay kolay beğenmem
rose Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay Vay Vay Vay Gözlerim Neler Gördü Böyle Kuzen şaşırttım biliyomda birkaç arkadaşımı kıramadım canım kuzenim bende seni seviyorum bitanecik kuzim benim... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
q?seL oLduumDan diiL sadEcE saqopa ?ok ?sRaR eTTii i??n KoyuYomm :D | ManyaX_GirL | 39 | 2,106 |
04-02-2022, Saat: 12:37 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bitanem( Kizim) Sadece Kisa Bi Süreligine) | BiRiciGim | 59 | 3,396 |
02-13-2008, Saat: 04:25 PM Son Yorum: BiRiciGim |
|
Benim çokk merak ettigim we sonunda gördügüm(Deniz kızı>>Özgee) | Rüya Güzeli | 73 | 3,254 |
07-10-2007, Saat: 03:47 PM Son Yorum: CReATuRE |
|
PrinceSs sadece Ben :D | PrinceSs | 39 | 1,637 |
03-26-2007, Saat: 04:57 PM Son Yorum: dnTE |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi