shkershey we arkadaslarıı ;)
|
02-19-2007, Saat: 11:20 PM <
02-19-2007, Saat: 11:24 PM <
eh bazen sinirliyim
bazense ufacık cocuk gibiyim.. herseyi kurcalarım sewdimmi deli gibi adam gibi sewerimm gidene gitme derim ama sewdiysem giden gitmeşse hoscakal derim.sewerim ardından asla laf etmee .. ee bide sewilmeyi çok sewerimm ya bu benm resimler nie burda bukadar büyük çıkmış annamadım ama nesse idare edin işteee.. fotolarım sizlerlee
02-19-2007, Saat: 11:27 PM <
resımlerın gusel kardesım $ekil adamsın ustune bıde GALATASARAYLISIN Daha ne olsn ?
02-19-2007, Saat: 11:30 PM <
eywallah kardeşim.bence resmler ii bak kim daha sekil ama
shekil adam görmek istiyosan bol bol aynaya bakk.. nan kardes şşşt bana galatasaraylısın deme bosuluyum o atkıya oturmustum ondan öle altımdan cıkmıss fbliim ben ya
02-19-2007, Saat: 11:36 PM <
yuok abi ALLAH şükür öle bi derdim olmadı
kızıyolar ama sonuz be abi sıkıyosa kesmeye kalksınlarr gerçi yakalanmamak için derslere gec giriyom ama bakalım görces ne olcak yakındaa
02-19-2007, Saat: 11:37 PM <
bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gayet hoss fotolarrr ...çok tisk bebşş.. o senin tatlılığın yada hosnutluğun diim .. du ya dicek laf bulamadım
02-19-2007, Saat: 11:45 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen ya ne alakaysa ya genelde erkek öğretmenler karısıyo onlar yaslanmsı tabe onların saclar dökülünce cekemiyolar işte |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi