CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah sizi birbirinizden ayırmasın pelin...bu arada arkadaşında güsel kızmışarkadaşı diğil jnm kuzeniiym
>>>-ciciKIS & rockçı/kız-<<<
|
02-19-2007, Saat: 09:02 PM <
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah sizi birbirinizden ayırmasın pelin...bu arada arkadaşında güsel kızmışsaol burakcımamin... kusen benim yaw
02-20-2007, Saat: 11:30 AM <
RAbbim kem gözlerden SAkınsın sizi
Çok güzELsiniz yüzünüzdeki tebessüm hiç ama hiç eksik olmasın....
ikinizde çok çok güzel çıkmışsınız amaaa pelincim bi resimde dudakların silikonlu gibi çıkmış yoksam botoksmu yaptırdın
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:RAbbim kem gözlerden SAkınsın sizicanımsın amin teşekkür ederim bitanemmiley17: gokhankgk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ikinizde çok çok güzel çıkmışsınız amaaa pelincim bi resimde dudakların silikonlu gibi çıkmış yoksam botoksmu yaptırdınaı ne botoksu nan mannaq hem silikon ayrı bişi botox ayrı:yikildim:
wayyy benim kankam hea kıss süqersin allah nazarlardan saklasın seni bitanem süqersin ayrıca kuseninde ortalığı yakıo süqersin kuzen eee tabe melisin sülalesi hiççç çirkin olurrmu mannah kızlar yuha hasta oluorum zaten melise bide başımıza kuzi çıktı kuzi yaş kaç
baterist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:wayyy benim kankam hea kıss süqersin allah nazarlardan saklasın seni bitanem süqersin ayrıca kuseninde ortalığı yakıo süqersin kuzen eee tabe melisin sülalesi hiççç çirkin olurrmu mannah kızlar yuha hasta oluorum zaten melise bide başımıza kuzi çıktı kuzi yaş kaçmannaq hehehe benim yaş 18 19 yani bizim sülalenin kızları güseldir buraqcımsaolasın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
rockçı/kız...canım kusenim benim.... | ciciKIS | 98 | 10,913 |
04-11-2022, Saat: 06:45 PM Son Yorum: wildfang |
|
ciciKIS....BEN GELD?M... | ciciKIS | 109 | 6,327 |
04-06-2022, Saat: 07:15 PM Son Yorum: wildfang |
|
evet arkada?lar ciciKIS ınız da burda art?k... | ciciKIS | 25 | 2,296 |
11-09-2006, Saat: 04:22 PM Son Yorum: CariSmaBoY |