EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilk öncede senin gibi yakısıklıları zu ha haa
yapma bea biri duysa gerçek sanacak
Sonunda Sadece Ben YARGIÇ
|
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilk öncede senin gibi yakısıklıları zu ha haa yapma bea biri duysa gerçek sanacak EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa tabi gerçekkk niye gerçek olmasın kiii ya Asma suratını yaf öle bi espri şaka falan şettirem dedim Teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için.... EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rica ederim ne demek sen degersin bunlaraa Teşekkür ederim çok naziksin yaf bak bunun şimdi sana rep vermeli sabah sabah kendime geldim sayende...
ee huyum suyum kurusun yapımda varr canımm her zaman iyi oll tamam mıı yoksa sana söyle bir sert bakarım
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee huyum suyum kurusun yapımda varr canımm her zaman iyi oll tamam mıı yoksa sana söyle bir sert bakarım O zaman kurumasın bea sert bakış he korktum şimdi bende sert bakışlar alerji yapıyor
02-20-2007, Saat: 01:40 PM <
Yakışıklısın kardeşim ALLAH seni sevdiklerine bağışlasın..
ALLAh sağlık huzur Versin.. Tu Tu TU TU 41milyon kez Bu arada Ben de yakışıklıyım ( reklamımı yapim )
02-20-2007, Saat: 01:46 PM <
Reklam yasak sitemizde...
Ama Yılmaz konusunda katılıyorum...Allah sevdiklerine ve sevdiğine bağışlasın...Yılmaz Kim seni hakediyorsa ona bağışlasın seni allah... Masal_yüzLü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yakışıklısın kardeşim ALLAH seni sevdiklerine bağışlasın.. Amin kardeşim inşallah hepimizi sevdiklerimize bağışlasın Reklam yapma para isterim 10 lira reklam ücreti |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
q?seL oLduumDan diiL sadEcE saqopa ?ok ?sRaR eTTii i??n KoyuYomm :D | ManyaX_GirL | 39 | 2,151 |
04-02-2022, Saat: 12:37 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bitanem( Kizim) Sadece Kisa Bi Süreligine) | BiRiciGim | 59 | 3,455 |
02-13-2008, Saat: 04:25 PM Son Yorum: BiRiciGim |
|
Benim çokk merak ettigim we sonunda gördügüm(Deniz kızı>>Özgee) | Rüya Güzeli | 73 | 3,288 |
07-10-2007, Saat: 03:47 PM Son Yorum: CReATuRE |
|
PrinceSs sadece Ben :D | PrinceSs | 39 | 1,657 |
03-26-2007, Saat: 04:57 PM Son Yorum: dnTE |