witchi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hakketende çok yakışmışsınız
Allah ayırmasın
tşkler, witchi...
amin...
biriciğim ve BeN
|
02-19-2007, Saat: 06:29 PM <
witchi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hakketende çok yakışmışsınız tşkler, witchi... amin...
02-19-2007, Saat: 06:30 PM <
takozz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok yakışmışsınız allah ayırmasın sizi saol takozz kullanıcı adın hoşmuŞ
02-19-2007, Saat: 07:01 PM <
ayyyyyyyy jok süpeyy nan bnm ne zmn böle sefgilim oljak ysk bana ama 2nis çok yakıoşıonus tam züpersiniz
02-19-2007, Saat: 07:16 PM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım aşkım benim, sanada annelik çok yakışır.. özellikle hamelilik dönemin, bir an önce geçse zaman ne güzel olur ya....hehe canım bnm o samn görcesss seni isteklerimi karsılayacan mı ...canım aşkıım bnm......off su zamn bi gecse ah bi gecseee
02-19-2007, Saat: 08:55 PM <
B€NGİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayyyyyyyy jok süpeyy nan bnm ne zmn böle sefgilim oljak ysk bana ama 2nis çok yakıoşıonus tam züpersiniztşklerrr..... inşş oda olurr güselimmm
02-19-2007, Saat: 10:53 PM <
iLLeGal- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mutluluklar Yakısmmıssınız Biribirinize tşklerrrr...
aşkınla dalga geçmiorm ablacım sadece forumda düşünürsek sülo babiş deriz artık diorm
02-20-2007, Saat: 07:30 PM <
B€NGİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayyyyyyyy jok süpeyy nan bnm ne zmn böle sefgilim oljak ysk bana ama 2nis çok yakıoşıonus tam züpersiniz tşkler bengi o senin süperliğin inş sende kendine yakışan ve seni deli gibi sevebilcek biriyle birlikte olursun...
02-20-2007, Saat: 07:31 PM <
iLLeGal- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mutluluklar Yakısmmıssınız Biribirinize tşkler uygar |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|