ezgi26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkınla dalga geçmiorm ablacım sadece forumda düşünürsek sülo babiş deriz artık diorm
babiş :yikildim:
öldürcen sen beni gülmekten kıs
biriciğim ve BeN
|
02-20-2007, Saat: 07:35 PM <
ezgi26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkınla dalga geçmiorm ablacım sadece forumda düşünürsek sülo babiş deriz artık diorm babiş :yikildim: öldürcen sen beni gülmekten kıs
02-20-2007, Saat: 07:52 PM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşkler bengi o senin süperliğinanam nirde bnde o şans :hihi :yikildim: aman nese çokta umrumdaydı bıraq bıraq bndn usaq alaha yakın olsunlar ya bn yeniyim bilmiom ama siz evlimisiniz?
Ne Güzelsiniz Ya..allah Sizi Birbirinize BağişLasin...umarim Mutlu Olursunuz ..
02-22-2007, Saat: 10:59 AM <
ezgi26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sülo babiş efendim kızım söle :yikildim: :yikildim:
02-22-2007, Saat: 11:01 AM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne Güzelsiniz Ya..allah Sizi Birbirinize BağişLasin...umarim Mutlu Olursunuz .. tşkler ezo o sizin güzelliğiniz...
02-22-2007, Saat: 11:04 AM <
B€NGİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam nirde bnde o şans :hihi :yikildim: aman nese çokta umrumdaydı bıraq bıraq bndn usaq alaha yakın olsunlar ya bn yeniyim bilmiom ama siz evlimisiniz? özellikle sona sakladım çünkü yazdığın çok hoşuma gitti gerçi kimse alınmasın herkesin yazması çok hoşuma gidio ama burda geçen bi kelime mutlu etti beni... yaa yeni olabilirsin ama çabuk yakalamışsın sence evli bi çift gibi duruyormuyuz o kadar uyumluyuz demi birbirimize
02-22-2007, Saat: 11:39 AM <
B€NGİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam nirde bnde o şans :hihi :yikildim: aman nese çokta umrumdaydı bıraq bıraq bndn usaq alaha yakın olsunlar ya bn yeniyim bilmiom ama siz evlimisiniz?yok kıs bis burda tanıstık öle inş eflencesss....ama efli gibi görünüosmusuz saol canım güsel dileklerin içinn... mutlu olman dileğiyle |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|