..........................................................:? :? ................................................ßi mesaJa ßu qhadar alınqanLıq yapıLır yane...
Slm Arkadaslr sonunda resım atabldim
|
02-21-2007, Saat: 08:04 PM <
ben:O Yok artık :O umut vermek nealaka :O sadece tanısmaya calısıordm:S Sana zeyneqcım dedım mı Ay Ay kesın bısı var bu cnm ın altındamı dıosn
02-21-2007, Saat: 08:13 PM <
)(€ugM@_)(@ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben:O Yok artık :O umut vermek nealaka :O sadece tanısmaya calısıordm:S Sana zeyneqcım dedım mı Ay Ay kesın bısı var bu cnm ın altındamı dıosnkıs zeynep o herkesle jnmlı cicimli konuşur siz aldırmayın onayane kıslar bundan umut beklemein bu çok çapkın eskiden kendine aşık ettirmişti sora arkasına bakmadan çekti gitti pislik şey seni:yikildim: :yikildim: :yikildim: jaka jaka ben onu genede seviorum asılmasın kimsecikler ona:yikildim: :yikildim: :yikildim:
02-21-2007, Saat: 08:16 PM <
ZZZZZZZZZZZZ YALAN!!
bu pelojn butun kuzenlerı bana kesık sora ıftıra atıolar:F
şşşş hadi lan peşlerinden koşarken öle demiodun ama konuşturma beni bu yaz yediğimiz içtiimiz ayrı gittimi olum seni bi ben bilirim bide uur
02-21-2007, Saat: 08:30 PM <
Anaaa :O bukadar yalan olur peloj nen sen yaqma barE:O
02-21-2007, Saat: 08:38 PM <
)(€ugM@_)(@ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anaaa :O bukadar yalan olur peloj nen sen yaqma barE:Oösgür ben ne yalanı söledimde böle diosun yalan felan ben ne dedim ......yalanmı söledim böle diosun yuh be asıl sen yapma bare jnm bi site için yane böle konuşmanın annamı yoktu burdakiler 1,2 günlüktür ama biz weyatta pelin diğim böle şeler sölemenin hiç gereği yoktu sen bizi görüceksin ama onnarı cıks EYW.BİZ YALANCIYIS SEN DOÄžRUCU SEN İİİ OLDA BİZ KÖTÜ OLALIM.........
02-21-2007, Saat: 08:45 PM <
)(€ugM@_)(@ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zuhah Bukadar da olmaz Ozge ne ayksın yA gelene gecene a$ık oluon sen :O:F:Fbana diyene bak:yikildim: :yikildim:
02-21-2007, Saat: 08:45 PM <
YA sen bılıosn ne den yalan dedımı msnde sordm bana acıkladın reklama nıe gerek duyyosn Yalan olan kısım ılk yorumun: 1(kıs zeynep o herkesle jnmlı cicimli konuşur siz aldırmayın ona)2(yane kıslar bundan umut beklemein bu çok çapkın eskiden kendine aşık ettirmişti sora arkasına bakmadan çekti gitti pislik şey seni)3.(jaka jaka ben onu genede seviorum asılmasın kimsecikler ona) genede sevıorm ne demek? yaqtı ama affettık gıbı yalan olan bolum burası ben bunun ııcn soledm!
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ÖZLemişim Buraya REsim koymayiii.. :d | lazmurat | 10 | 2,038 |
06-28-2011, Saat: 10:08 AM Son Yorum: YasSmin |
|
Sonunda Mezun oldukkkkkkkkkk | MaNeSiA | 10 | 1,358 |
02-21-2010, Saat: 02:44 PM Son Yorum: MaNeSiA |
|
Son Noktam Resim xD | Son Noktam | 18 | 1,515 |