konu taraflarca kapandığı için kitlenmiştir...
......ciciKIS......
|
Masal_yüzLü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Valla yönetim eğer kendi kafasına göre ödül veriyosa Vay haline ÜYELERİNçok doğru yazmışsın arkadaşım da burda kimse BİR ÜYE OLARAK EN DOÄžAL HAKKIM...demeyi layık göstermio bize.. çok haklısın teşekkürler yazın için beni savunduğunu sandığım için deil anlatmak istediklerimi anlattın ÇOK TEŞEKKÜRLER...
Eleştiriniz için teşekkür ederiz. Bu eleştiriler bugüne kadar olmasaydı inanın bu site için daha az emek harcardım.
:: Duygusuz.com'da VIP üyelik için henüz bir kirter belirlemedik fakat bu konu gümdemdedir. Şuanda hierarşik bir yöntemle alt yönetimden (moderatör) gelen vip üyelik önerileri silsile yöntemi ile sırası ile Super Moderator, Co-Adminden geçrek bana geliyor. Uygun görülen üyelere benim onayım ile VIP üyelik getiriliyor. Bunun doğruluğunu savunmadığımızı belirtmek isterim.
SaoL ToLGa açıklama için..Bu arada yanlış anlaşıldım sanırım az önce..Ben uygulama doğru demedim..Sadece bu istekteki sebepleri hatalı bulduğumu gerekçesiyle anlatmaya çalıştım..ama cicikısın dediği gibi konu başkaysa sorun net olarak ortaya konmalı benje..eski olmak bi hak diildir çünkü
ölemidir ii ozaman öleyse konuyu kapattık biz
ben anladım seni sen rahat ol...
02-22-2007, Saat: 02:07 PM <
Kim haklı kim haksız diye tartışmayacam
Sadece bir uyarı ya da fikrimi soylemek istedim Eğer ki cicikıs yaptığı hatalardan dolayı görevden alındıysa da...alınmadan önce ona bildirmeniz gerekirdi bu bu şundan dolayı görevinizden alındınız Etik kuralara göre boyle olmalı Siz uyarmasınız karşındaki bilemez nerde hata yaptığını VIP üyeliği için de aynı şey geçerli Neden verildi açıklanmalı Neden alındı da açıklanmalı Verilen görevler de üyelerle beraber tarışılmalı En son da yönetim karara bağlamalı tarafsızca Zamanla o da olur biliyorum...Herkes şimdilik acemi sayılır... Saygılar Herkese iyi forumlar... MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kim haklı kim haksız diye tartışmayacamöncelikle teşekkürler bitanem sayfama yorum yaptıın için... nedeni açıklandı ama inan sebebi okada saçmaydıki yani resmen forumda özgürlüğüm kısıtlanmaya çalışıldı herneyse inşallah birgün anlatırım sana... benim için modluk önemli deil yani alındıktan itibaren önemi kalmadı... sonra geri gelinip modluğum geri verilmek istendi ama ben istemedim... [SIZE=2]bunu hatırlatıyımda mod olma peşinde olmadıım anlaşılsın zaten bilen bilio herneyse...[/SIZE]
blue_belial
02-22-2007, Saat: 02:26 PM <
herkes bırbırını kandırıyo.
neyın n oldugunu ve neden oldugunu herkes bılıyo. ben gıbı adamlarda bu yapılanlara bakıp. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi