aaanaa noluo lem purda ne yapıonus ne edionus yauww
Garip Sohbetler
|
02-22-2007, Saat: 10:18 PM <
saol emrahan zaten san agüvendiğimiz ,için gidiyoz gözümüz arkada kalmıcak saol
02-22-2007, Saat: 10:19 PM <
ana en nfrt ettim yer okul böö midem bulanıo ya gidiorum çantayıı koyuyorum sırama kafayı vurup yatıom kafayı bi kaldırıom zil çalıo çantayı al efe gel ne bu eziyet fizikçi tebeşirler atar kafama uyaniim die töbe töbee bıktım ya bıktım msndeim kopuos arklarla saat 6 olmuj
bngi ders çalış!!! ne anne? ders bengi ders ? one ki? allah cezanı vermesin snn vıdıdııvıvıdıvııdıvıdvıdıvıdvıdıvıdıvıdıvıdıvıdıvıdıvıdıvıdıvıdıvıdıvıdıvıdıvdvıdıvıdıvıdıvıdıvıdıvıdıvıdıvıdıvıdıvııdıvıdıvıdıvıdıvııdıvıdııvıdıvıdı her gün aynı şeler akşam 6 olmuj çalışsam nolcaq çalışmasam nolcaq dinlesem dersleri belki anlarım ama yok kardişim sırada semsert uyunmuo annem bi ayrı dırdır yapıo off nfrt ediom okuldannnnnnnnnnnnnn
Hıhı 2 - 3 Sene Sonra kafanı taslara Vururken Görürüm Ben Seni
hepimizin cuması mübarek olsunnn
inşş bugün cuma ya gidicemmmm
02-23-2007, Saat: 10:35 AM <
ßu soruyu ߀nn kendi üstüMe almıyoRum $ahsenn ßenn keremjemdenn nefRett ediOrumiqrenJ ßi$hee yhaa hemjinslerimiDe anlamıOrumjoJuq tamm süt tipy
02-23-2007, Saat: 10:36 AM <
Kıskanmam ama kıskandırıRımm daha doqrusu taqmam
02-23-2007, Saat: 10:39 AM <
ßinßir geJe
Candan öte ßi$he Yapraq dökümü süferr kitaßı okumu$tmm gerjii Neler oljanıı ßiliormm ama $öhrett okulu Acı hayat ßeni ordaqi nermine ߀nsetioLarr die isliOrum hij islemem dediqhLerim nefrett ettiqLerim ise afrupa yakası we kurtLarr wadisi terör oleyy kurtlar wadisiDe kaldırılDıı satenn ßayramm yapıorm lol |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 224 Ziyaretçi