CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin kardeşim amin
özcanım benim
nee...........:
biriciğim ve BeN
|
02-22-2007, Saat: 09:46 PM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin kardeşim amin nee...........:
02-22-2007, Saat: 09:59 PM <
tekrar sölüorum harikasınıs her baqtıımda azım2 metre açıq kalıo bnm nazarım çok deer nese maşalahhh :d tütütütüü elemterkefiş kem göslere fiş mi neydi ölem bişidi
02-22-2007, Saat: 10:04 PM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:özellikle sona sakladım çünkü yazdığın çok hoşuma gitti gerçi kimse alınmasın herkesin yazması çok hoşuma gidio ama burda geçen bi kelime mutlu etti beni...:yikildim: nahahh tüh ya keşkem efli olaydınıs forumumuzda küçük bıcırlar bilem olrdu belkim nese ya eflenin siz beklios bis küçük sölo ları sultan aplam inş yauw öptüm sizi mujkaa pai
02-22-2007, Saat: 11:55 PM <
çIlGıN gİrL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merhaba ben yeni kaydoldum! OJ GELDİN CANUM AMA TANIS KAYNASA ALAM SENİ
02-23-2007, Saat: 11:27 AM <
B€NGİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tekrar sölüorum harikasınıs her baqtıımda azım2 metre açıq kalıo bnm nazarım çok deer nese maşalahhh :d tütütütüü elemterkefiş kem göslere fiş mi neydi ölem bişidioyy canım bnm çok tşklerrrr..... allhım nazarlardan korusunnn...
02-23-2007, Saat: 11:45 AM <
allah mutlulugunuza mutluluk katsın nazarlardan sakınsın cok yakısıyorsunuz allah hep yuzunuzu guldursun ınsallah....
02-23-2007, Saat: 12:59 PM <
B€NGİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: nahahh tüh ya keşkem efli olaydınıs forumumuzda küçük bıcırlar bilem olrdu belkim nese ya eflenin siz beklios bis küçük sölo ları sultan aplam inş yauw öptüm sizi mujkaa pai ODA OLCAK KIS MERAK ETME İNŞCANIM BNM....MUJXXX
02-23-2007, Saat: 07:07 PM <
Gulguzeliii Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah mutlulugunuza mutluluk katsın nazarlardan sakınsın cok yakısıyorsunuz allah hep yuzunuzu guldursun ınsallah.... AMİNNN CANIM SAOLASIN SİİZİNDE MUTLULUÄžUNUZ DAİM OLSUN..... TŞKLERRR
supersınız ıkınızde tam bırbırınıze yakısıyorsunuz ALLAH
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|