tabe öle olacak Gökhan abi Sultan ablam dünya güzeli Süleyman abim harbi yakışıklı onlar yakışmayacakta kim yakışacak

| 

biriciğim ve BeN

| 

| 

tabe öle olacak Gökhan abi Sultan ablam dünya güzeli Süleyman abim harbi yakışıklı onlar yakışmayacakta kim yakışacak 

02-24-2007, Saat: 12:46 PM <

ayyyy canım bnm tşklerr kuzum yaaa  

![]() ![]()  ..........sende böle çok mutlu olursun inşş...... ezgi26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabe öle olacak Gökhan abi Sultan ablam dünya güzeli Süleyman abim harbi yakışıklı onlar yakışmayacakta kim yakışacakhaklısın kardesım dogru soluyon vala hersey ortada aksını solıyen varsa gelsın konussun bakım demı ![]()  

02-25-2007, Saat: 11:29 PM <

aminnnnnnnnn 

3 Sene Sona Aşkim Askerliği Yapip Gelince Inşş.... ![]() ![]() ![]()  

02-26-2007, Saat: 11:45 AM <

)(€ugM@_)(@ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:R€simL€rınız Müthişş Ck gusel cıkmıs heqsı Saolasın kardeşim... İnş hep mutlu oluruz.. Tabi sizde bu mutluluğa erişirsiniz umarım.... Darısı senin ve herkesin başına  

02-26-2007, Saat: 11:52 AM <

PiNaR... Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayyy çok tatlıı çıkmışınısss yaaa Allah ayırmasınnn....askummmm geldii aklımaaa:'(....askumuuu ösledimm bennn yaaa göremiorummm hiççç:'(:'(:'( tşkler pınar   umarım sende aşkına bir an önce kavuşursun, özlem duygusunu biz çok iyi biliriz.. allah bu duyguyu yaşayanlara kolaylık ve sabır versin....

02-26-2007, Saat: 11:55 AM <

çIlGıN gİrL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merhaba ben yeni kaydoldum! heheh ben anlıom seni, çok yakışıyorsunuz dicektin demi ![]() PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam lam herkes ayni lafı sölüosa susuom ben en iyisi susman saten   sen konuşma hatta  

02-26-2007, Saat: 12:00 PM <

B€NGİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tekrar sölüorum harikasınıs her baqtıımda azım2 metre açıq kalıo bnm nazarım çok deer nese maşalahhh :d tütütütüü elemterkefiş kem göslere fiş mi neydi ölem bişidi ehehe tşkler bengi   yaa bengi sen en iiyisi 41 bin kere maşallah de yoksa fayda etmicek  
		 | 
| 

« Önceki Konu | Sonraki Konu »

|