puhaha ne kızıyon ya banane ne istiyosan onu yaz benim onu solemekle herhangi bi amacım yoktu :S sen bilirsin ne diyim
Garip Sohbetler
|
uykucu_34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bosuna yormayın kendınızı rap da ne oluyor metal ne olur varsan bır tek muzık o da damar dır... Helal olsun sana be bende şimdi damardan bi müzikler açmışım o biçim.. Şimdi içmeyeceksnde ne zaman içeceksin!!!! uykucu_34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bosuna yormayın kendınızı rap da ne oluyor metal ne olur varsan bır tek muzık o da damar dır... :yikildim: :yikildim: :yikildim:
bu arada adını bile söylemeden gitti.. Eyvallah Amacımız burda Kavga etmek değil sadece biraz gırgır , şamata ve eğlenmektir... gitmek istiyorsan Eyvallah..
Ben Zaten Ayik Degilim Ki...herkez Diyorya Sarhosken Her Seyi Kaybettim Ben Ayikken Kaybettim Her Seyimi ..damara Devamm....
![]()
Şimdi İçmezsen Ne zaman İçeceksin... Rap miş! peh ... Bunlar daha
Damar şarkı ne olduğunu bilmezler.. Dinleseler bile bi zevk almaz çünkü bilmioylarki!!!! KoRSaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şimdi İçmezsen Ne zaman İçeceksin... Rap miş! peh ... Bunlar dahaBOSVER KUZEN TAKIL BANA UCALIM NE DERSIN...
Allah şifalar versin... Elimzden gelen yardımları Yaparız... Vatani Bir görevlerimizden biri...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 337 Ziyaretçi