HAHAH AYNEN ÖLEE AMA ÖLE YA CİDDEN SEVİLECVEK BİŞHİ YOK ADAMDA BEN YAKIŞIKLILIKTA GÖRMÜORM AÇIKCASI ÇOK TİPSİZZ IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Garip Sohbetler
|
02-28-2007, Saat: 03:58 PM <
slm ߀nde geLdim....߀nn ßusda kaymaI ßiliOramm onLarın hoJaları ßen olaßiler miyim_?
02-28-2007, Saat: 04:00 PM <
bende bi fenerliyimm neyseeee saygı duyuyoruzzzzzzzz....
02-28-2007, Saat: 04:04 PM <
en ßüyüq GS en ßüyüq GS....gs fanı aJandann allah raSı olsun..:yikildim:
karsında cimbomlular var tabi bide saygı duymuyacanmı
02-28-2007, Saat: 04:08 PM <
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:karsında cimbomlular var tabi bide saygı duymuyacanmı dimi yani. cimbombomsun sen bizim canımız sarı kırmızı akar kanımız seviyoruz seni canı gönülden cimbombomsun sen bizim canımız... Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:karsında cimbomlular var tabi bide saygı duymuyacanmı karsımısda cimbomlu oldugu icin deill fenerlii oldugumus icin saygı duyarıss:hihi PiNaR... Adlı Kullanıcıdan Alıntı:karsımısda cimbomlu oldugu icin deill fenerlii oldugumus icin saygı duyarıss:hihi cümlen saçma oldu ama senin dediğine gore fenevliler herkese saygı duyar[mış] ama saygı duyulacak kişiler var saygı duyulmayacak kişiler var hadi biz cimbomluyuz saygıyı hakediyozda ya haketmeyenler....
02-28-2007, Saat: 04:27 PM <
geçmiş olsun pınarcım ya demek fenerlisin inşallah allah ım sana ve senin gibilere başka dert vermez
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 107 Ziyaretçi