CEZVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzel olmus adami baya genc yapmisin. ;-))
ehehehe))thanks.
Anket Başlığı: sizce qüseL oLmusmu fotoshop:))daha yeniyimm.. |
|||
eet qayet basarıLı caLısma | 32 | 50.00% | |
iyi idare eder | 22 | 34.38% | |
yeNisiN dahaaa | 10 | 15.63% | |
Katılımcı sayısı: | 64 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
heyy bisim okuL müdürüne fotoshop nasıl olmus bi baksanız :)qüsel mi kötü mü:)
|
02-24-2007, Saat: 01:28 PM <
CEZVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzel olmus adami baya genc yapmisin. ;-)) ehehehe))thanks.
Ya İyi Güzel Hos da Montajladıgın yüz Çok Parlak Duruyo Ve Sakallar Alt kısımda Daha Çok Belli ve Yüzün sol tarafında beyaz saç belli bide onun üstünde saç silinmiş gibi duruyor .. kötülemek değilde hataları söyledim ama güzel olmus yani
vayy be süper olmuşş bizimkini yollim onuda şöle kadın kılıına sok .D
02-25-2007, Saat: 09:04 PM <
Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya İyi Güzel Hos da Montajladıgın yüz Çok Parlak Duruyo Ve Sakallar Alt kısımda Daha Çok Belli ve Yüzün sol tarafında beyaz saç belli bide onun üstünde saç silinmiş gibi duruyor .. kötülemek değilde hataları söyledim ama güzel olmus yaniSAOLLLL Krdsm
S.a
kardeş düşüne güze uygulama eksik iki resimdede renk ayarlarını tutturamamısın. Ayrıca ilkinde çözunurluk baya bozulmus yüz kısmında. İkinci resminde yüz kısmınıda biraz sol kısma doru çevirsen daha iyi olur. Kolay gelsin.
02-28-2007, Saat: 07:23 PM <
By_TÜRK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:S.a saoL krdsm beNder seNdeN bişe istesem bi fotoshop yapsaN da buraya koysaN bizde oyLasaq coq biliosaN;
02-28-2007, Saat: 07:24 PM <
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süper olmuş şekil yapmışın adama yakışmış beyeNdiN demq hoLLey o zamaN yaraliyureq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saoL krdsm Okey kardeş ıkı dk sonra bir iki örnek gönderirim. Ama şunu belirtiyim ki benı yalnış anlıyorsun ben yalıslarını soledım kı düzeltebil diye eminimki renk uyumunun olmadının senden farkındasındır. Neyse bıraz sonra bırkaç basit çalışmamı yollarım. Kolay gelsin. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kımler Sevgilisinden Tokay yedi?Nasıl bişeydi?Hoşunuza gıttımı :)hehe | experiance | 19 | 986 |
04-11-2022, Saat: 03:42 AM Son Yorum: wildfang |
|
Ajdar Nasil Sarki SÖylÜyo :)) | experiance | 6 | 725 |
04-10-2022, Saat: 02:41 PM Son Yorum: wildfang |
|
Sizce Okul Hayatı Sıkıcımı ??? :)) | experiance | 32 | 1,457 |
04-10-2022, Saat: 11:25 AM Son Yorum: wildfang |
|
Tvde Kadın Programları nasıl? | PrinceSs | 6 | 468 |
04-09-2022, Saat: 10:37 PM Son Yorum: wildfang |
|
Duygusuz.Com adresini nasıl keşfettiniz??? | PeriKIZI35 | 2 | 414 |