çok komiksiniz
Garip Sohbetler
|
benimle konsmak isterseniz buralardayim...
Edit,CariSmaBoY: Forumlarda msn adresi verimi yasaktır...
İşte gidiyorum
Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir Adımda Ayak izim kalmadan gidiyorum Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden gidiyorum ben artık forma girmemem kararı aldım..neden sormassanız sewinirim.sadece bilin hepinizi cok sefiorum..belki bi süre sonra tekrar dewam ederim..bugün son..sizinle paylaştığım her şey içtendi çünkü sizlerin benimle paylaştığınız her şeyin içten olduğuna inanıyorum...hepiniz allaha emanet olun.. yüreğiniz güzelliklerle dolsun.huzur mutluluk sağlık basarı aşk hep peşinizde olsun..cok üzgünüm bilemezsiniz.ama inşallah kendimi toparladığpımda tekrar dönücem..biras uzun süürebilir ama olsun..size güzel paylaşmlar diliyorum.hoşçakalın
İşte gidiyorum
Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir Adımda Ayak izim kalmadan gidiyorum Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden gidiyorum ben artık forma girmeme kararı aldım..nedenini sormassanız sewinirim.sadece bilin hepinizi cok sefiorum..belki bi süre sonra tekrar dewam ederim..bugün son..sizinle paylaştığım her şey içtendi çünkü sizlerin benimle paylaştığınız her şeyin içten olduğuna inanıyorum...hepiniz allaha emanet olun.. yüreğiniz güzelliklerle dolsun.huzur mutluluk sağlık basarı aşk hep peşinizde olsun..cok üzgünüm bilemezsiniz.ama inşallah kendimi toparladığpımda tekrar dönücem..biras uzun süürebilir ama olsun..size güzel paylaşmlar diliyorum.hoşçakalın
02-28-2007, Saat: 09:18 PM <
of canım ya gerçekten çok üzüldümmm senin gibi çok değerli birini kaybetmek çok kötü ya .....inan seni tanımakta çok güzeldi canım ya ama bu şekilde gitmen kötü yanii keşke seni daha yakından tanıma imkanı olsaydıııı ama ....
gitme diyecem ama biliyorumki fayda etmicek ama ben yinede diyorumm gitme canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yavvvvvvvvvvvvvvv selam ben geldimmmmmm ama nedense şimdi yine biliyorumm belirli kişiler sohbete katılacak diğerleri sanki bizi beğenmiyorrrrr hiç mesaj yazmıcakkkk yani ben sıkılıyorumm özellikle yaşı biraz büyük olanlara sohbetlere hiç katılmıyooooo özellikle abla abi dediklerimiz sohbetlerin hiç birine katılmıyoooo biz arkadaşızzzzzzzz yoksa siz bizi beğenmiyonuzmuuuuuuuuuuuuuu nolur bizle sohbet edinnn :EVETT YELİZZCİMMM AYNENN KATILIYORUM SANA CANIMMM YAA BÖLE OLMUYOO ABİLER APLALARR BİZİ YALNIZ BIRAKIYORSUNUZZZ
saol cnm sende cok değerlisin inan...hepiniz ayrı ayrı değerlisiniz ama böle olması daha iyi inan..tekrar tesekkür ederim
02-28-2007, Saat: 09:20 PM <
Neden gidiyorsun diye sormayın demişsin.
Ama vardır Herşeyde bir neden ... Gidişler nedensiz olmaz oda sen kendinde saklamak istedin yine Sen bilirsin ama eğer bana sorarsan Senin Gitmeni istemiyorum. Tabi yine Dediğim gibi Sen kendi kararını vermiş gibisin. Kendine iyi bak Ve bizi unutma derim. ALLAH'a emanetsin.. En güzel günler Senin olsun ... Sevdiğim bir şiir var bi oku Senin olsun hatta. Nazım hikmet ustanın.. BİR AYRILIŞ HİKAYESİ Erkek kadına dedi ki: -Seni seviyorum, ama nasıl, avuçlarımda camdan bir şey gibi kalbimi sıkıp parmaklarımı kanatarak kırasıya çıl dırasıya... Erkek kadına dedi ki: -Seni seviyorum, ama nasıl, kilometrelerle derin, kilometrelerle dümdüz, yüzde yüz, yüzde bin beş yüz, yüzde hudutsuz kere yüz... Kadın erkeğe dedi ki: -Baktım dudağımla, yüreğimle, kafamla; severek, korkarak, eğilerek, dudağına, yüreğine, kafana. Şimdi ne söylüyorsam karanlıkta bir fısıltı gibi sen öğrettin bana.. Ve ben artık biliyorum: Toprağın - yüzü güneşli bir ana gibi - en son en güzel çocuğunu emzirdiğini.. Fakat neyleyim saçlarım dolanmış ölmekte olan parmaklarına başımı kurtarmam kabil değil! Sen yürümelisin, yeni doğan çocuğun gözlerine bakarak.. Sen yürümelisin, beni bırakarak... Kadın sustu. SARILDILAR Bir kitap düştü yere... Kapandı bir pencere... AYRILDILAR... NAZIM HİKMET Burda kalmanı isterdim yinede blue
blue_belial
02-28-2007, Saat: 09:24 PM <
Bugun dun den farklı degıl
Yapraklar bahara yenık yıne Tutsak kalmıs umutlarım Daha bı yalnızım bu sıralar Üşüyorum... Ceplerıme bakıyorum Kendımden baska yerım yok... Kendıme sıgınıyorum... Bır yere gıdıyorum. bılmedıgım Yol soguk, yol agır, ben perısan Kalbım tok... Dönüp bakıyorum arkama Gıtme dıyen yok... Allaha emanetsın... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 57 Ziyaretçi