Amannnnnnn Sallaaaaaaaa
Garip Sohbetler
|
blue Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu sekilde olmasını istemezdimüzgünüm.kal sağlıcakla Bir kez daha oklanıp kanamasın diye, hazin öykünü yaralı kalbine kalkan yapıp sınırlar çiziyorsun... Bizim sözümüz seni hiç ilgilendirmiyoo sanırım..ne desek ne yapsak gideceğim diye tutturdun..Elimizden gelen başka bişey yok sen de kal sağlıcakla...
02-28-2007, Saat: 09:45 PM <
yavvvvvvvvvvvvv olmaz hepsini çok sevdiğim içinn düşünüyorummm sevmesem sallarım gider ama bazı konularda deneyimlerinden faydalanmalıyızzzzzzzzzz: hala kimse yok sefa :
ya zaten ben kimse salla demiyomm
yanii gelmiyorlar ne yapalımm demekkk anlamında yelizzz €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bir kez daha oklanıp kanamasın diye, hazin öykünü yaralı kalbine kalkan yapıp sınırlar çiziyorsun... Bizim sözümüz seni hiç ilgilendirmiyoo sanırım..ne desek ne yapsak gideceğim diye tutturdun..Elimizden gelen başka bişey yok sen de kal sağlıcakla...senin sözünde diğer arkadasların sözüde beni ilgilendirio.kızma bana ne olur..ne olur böle konusma.zaten üzgünüm.gitmem keyiften deil...anla lütfen..
blue_belial
02-28-2007, Saat: 09:57 PM <
Hepınız Allah'a Emanetsınız.
Ben Geceye. Rasgele...
Anlıyorum zaten burayla Alakası yok diyosun peki o zaman niye gidiyorsun..?
Ağlıyorum diyosun ; Ağlamaktan şişecek gözlerin, kalbin şişerken,en ağlamasından, gülen bir oyuncumu olacaksın. korkakmı olacaksın...Gideceksinde.. Kacmak ve gitmek kendini terketmek, hic birdaha dönmeme adina. Ruhun ve duygularin,adına kendince küskünlüğü bırak ve geri dön ....... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 104 Ziyaretçi