ömrüm ve ben, taze çıktı :)
|
03-21-2007, Saat: 02:08 PM <
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah mutluluğunuzu daim eylesin tşkler şule, inş sizin ilişkinizde daim olur, güzel dileklerin için çok saol...
03-21-2007, Saat: 02:11 PM <
yaaaaaaaaaaaaaaaaa :'( :'( manane manane bnde istiorummm :'( ya çok güselsinis bea alahım nasarlardan saqlasın ne diim bisim böle bi aşkımıs olmadı ama :'( olur inş İLERDE!
03-21-2007, Saat: 02:46 PM <
B€NGİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaaaaaaaaaaaaaaaa :'( :'( manane manane bnde istiorummm :'( ya çok güselsinis bea alahım nasarlardan saqlasın ne diim bisim böle bi aşkımıs olmadı ama :'( olur inş İLERDE! kıss metin duymasın inş sizde birbirinizi çok seversiniz.... ağlama ama zamana bırak herşeyi işte o zaman herşey dahada farklılaşır iltifatların içn çok tşkler
03-21-2007, Saat: 02:48 PM <
Beğenmene Sevindim Arkadaşim
Güzeldir Tabi Gül ... Eeeeee Bu Güzel Resimlere Güzel Bir Gül Yakişir Diye Düşündüm Amin Amin Amin Amin Amin 85496387512578897979845 Kere Aminnnn
03-22-2007, Saat: 10:33 AM <
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah mutluluğunuzu daim eylesin aminnn canım sizede mutluluklar...
03-22-2007, Saat: 10:47 AM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yüreğin o kadar güzel ki bu cümlelerin senden çıkmasına hiç şaşırmıyorum. İç güzelliğin dışa vurmuş bitanem, harika bir şiir bu, bitanemsin sen, bi gün gelecek yanımda götürcem aşkım, işte o günler hep güzel geçicek, en azından geçmesi için elimizden geleni yapacağız biliyorum, seni çok seviyorum... beğenmene sefindimm bebeğim...
götüreceğini biliorumm herşeyim... senle gecen her salise güsel 1tanem.... bende seni çoooooooook seviyorum
03-22-2007, Saat: 11:08 AM <
B€NGİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaaaaaaaaaaaaaaaa :'( :'( manane manane bnde istiorummm :'( ya çok güselsinis bea alahım nasarlardan saqlasın ne diim bisim böle bi aşkımıs olmadı ama :'( olur inş İLERDE! İNŞ OLUR CANIM BNM... BU ARDAA AMİN... CANIM BNM TŞKLERR |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
fırından taze çıktı bunlar | deryalım | 70 | 3,555 |
07-22-2007, Saat: 05:39 AM Son Yorum: CReATuRE |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi