ehueuhehu eft ne kadar gsl olur bide şu birimizin duygularını kazanıyor birimizin duygularını kazandı felan onlar tam bir gönül insanı olsa tecrübe puanıda şöle 680 felan offfffff .D
Garip Sohbetler
|
verruckt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vov esra kanky sen ne durumdasın ??ben bi garibim be kanky arkadaşım kardeşim dedim insan beklmedim bişe dedi esra_55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bi garibim be kanky arkadaşım kardeşim dedim insan beklmedim bişe dedihıııymmm anlıorum bakın msnde beni çekiştirmeyin yolarım sizi
03-02-2007, Saat: 09:35 PM <
zevkler ve renkler tartışılmaz ama tartışılırmış demekki sadewce zevkler ve renklere karışılmaz benje
arkadaşımız güsel bir sohbet konusu açmış begenmemeniz normal olabilir bunu belirtmenizde normal ama kınamanız normal deqil metal we rap tartışmasına gelelim metalde bagırılıyo canavar gibi adamlar çıkıyo sözleri bile belli deqil fazla metalin rap te bagırılmıyo sadece hızlı söyleniyo bu kdr verruckt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hıııymmm anlıorum bakın msnde beni çekiştirmeyin yolarım sizi:yikildim: :yikildim: senin hakkında neler dioz bi bilsen kötüyüm ben kötüyüm
şiişştttttttt baq ayıp yapıon seni bu ayın dedikoducusu yaparım uleynn
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 110 Ziyaretçi