verruckt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ok geldim bende 7 mi olduk oleyyyyyyy sefa sende varmısın kankyler araasındaAAA SİZZ BENİ SAYMAMIŞTINIZZ DEMEKKK
KÜSTÜM BENDE SİZEEE
Garip Sohbetler
|
verruckt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ok geldim bende 7 mi olduk oleyyyyyyy sefa sende varmısın kankyler araasındaAAA SİZZ BENİ SAYMAMIŞTINIZZ DEMEKKK KÜSTÜM BENDE SİZEEE
yok biz her gelenle kanky oluoz ya sen yeni geldin o bakımdan yok be kanky sende kankamızsın ne demek herkesi alıoz aramıza
kıss zeynep senden nbr naptınız görüşmeyelii ?? he bende ilkemle msn de konuştum kavaltı yapcaktı yeni kalkımş
03-03-2007, Saat: 02:24 PM <
cinsiyetn ne senin :yikildim:
kz misn erkek mi hc bise beLi oLmu0o ZZeYYNNePP Adlı Kullanıcıdan Alıntı:verruckt sorman ayP neyi sormam ayıp acaba bu arada adım hilal ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cinsiyetn ne senin :yikildim: kızz yane verruckt çılgın demek neden belli olmuokii?? verruckt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok biz her gelenle kanky oluoz ya sen yeni geldin o bakımdan yok be kanky sende kankamızsın ne demek herkesi alıoz aramızaHMMM TAMAM KANKA
03-03-2007, Saat: 02:26 PM <
verruckt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıss zeynep senden nbr naptınız görüşmeyelii ?? he bende ilkemle msn de konuştum kavaltı yapcaktı yeni kalkımş ii kıss noLsnn aynı...miley17: ilkm msn deydii illa tıkınJaq yanee dimi piss ßogazlı
03-03-2007, Saat: 02:26 PM <
DD
ii bi sırrı daa açıkLıa kaw$turdk :yikildim: memnuun oLdm hiLâL =) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|