TAT_LI CA_DI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AŞKITOMM FOTOLARI GORMEMISTIM SAOL AYDINLATTIGIN ICIN COK CICI CIKMISSINIZ IKINISDE...BIZIM IKIMIZIN FOTOLARINIDA YAPALIM KISS KISKANDIM SIMCIKKK :p:pALLAH IKINIZIDE HAYIRLI KISMETLERINIZE BAGISLASIN BEBEGIM BENIM GERCI BEN SENI KIMSEYLE PAYLASAMAM AMAwala ne diğem kıskanıorum ama hani bana aşkitom öle olsun bnimde kankam der bana veyatta cicikısde kıs
>>>-ciciKIS & rockçı/kız-<<<
|
02-22-2007, Saat: 06:27 PM <
saol meleğim tşkkrler koyarıq kız beraber fotoları geçen çektirdiklerimizi
oooooww benim meloşumda kıskanmış aşkitom benim mmcxxxx
02-22-2007, Saat: 06:31 PM <
OK GUZELIM SENDE BENIM BITANEMSIN BOSWER PELOJUU BEN SENI ALIMM IKINIZDE ASKIMSINIZ BENIMMM KISKANANLAR CATLASINNN AMA BASKALARI BIZ KENDI ICIMIZDE NIE BIRBIRMIZI KISKANALIM KIINEEE:p:p:p
02-22-2007, Saat: 06:43 PM <
TAT_LI CA_DI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OK GUZELIM SENDE BENIM BITANEMSIN BOSWER PELOJUU BEN SENI ALIMM IKINIZDE ASKIMSINIZ BENIMMM KISKANANLAR CATLASINNN AMA BASKALARI BIZ KENDI ICIMIZDE NIE BIRBIRMIZI KISKANALIM KIINEEE:p:p:pheh aferin aferin saolun yafrucuklarım ehuehuehu sizde benim aşkitomsunuuz tatlı cadı msne adresiini wewrsene qısssşimdiden saol muxukladım(K)
zuhahaha yemin et meloOJ bendende isteyebilirdin deryanın msni zuhahahaDçok urajma die dioom yaw
03-03-2007, Saat: 03:21 PM <
zuhahahah uğraşmak hoşuma gidio herkes benden korkuo yafs ben korkulukmuyumtabe korkutursam öle olarrnese deryaya eskiden kızıodum ediodum şimdi nesem güsell konuştuzuhahah
zuhahaha anam korkuluk geldi hatun sen yoktun bi kaç gün ne güseldikh alalala
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
rockçı/kız...canım kusenim benim.... | ciciKIS | 98 | 10,929 |
04-11-2022, Saat: 06:45 PM Son Yorum: wildfang |
|
ciciKIS....BEN GELD?M... | ciciKIS | 109 | 6,384 |
04-06-2022, Saat: 07:15 PM Son Yorum: wildfang |
|