mereteeeeeeeee bak mereteeeeeeeee ordan seni ayın sapıı seççez zuhazuha
Garip Sohbetler
|
*_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ama avatar da avatar seni yansıtıyo birazdan yani ondan resim felan koyuyoz neise açıklayamadımANLADIMM ESRACIMM *_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yap cnm da ne kızıyon hıhayhh ayhhh üzülürmüşde ben seni çok sevioom gıı çaktırma
03-03-2007, Saat: 05:06 PM <
şşş noluyo burada ya yalakalık falan size dedim zenith e kim ne dedi....söleyin bakam
03-03-2007, Saat: 05:06 PM <
hoşgeldin mert yaw beni paylaşamıyolarda neise şimdi aşkım yazmadan yollarsam olmaz küser mert bana aşkım
03-03-2007, Saat: 05:07 PM <
verruckt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mereteeeeeeeee bak mereteeeeeeeee ordan seni ayın sapıı seççez zuhazuha sap oLduumu km söledii? D
nananaınananannanananna rombe hobababababbababababbababa hobaaaaa rompe rompe rompe are you readyyyyy! rompe hadeeeeeeeeeee
*_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin mert yaw beni paylaşamıyolarda neise şimdi aşkım yazmadan yollarsam olmaz küser mert bana aşkım ßurdaki a$km bana mı? DD
hilal sende aşkım diyon sendemi sapıksın şincik neise sefa bnm için ugraşmış didinmiş avatar deqiştirmiş heheh saqol
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 160 Ziyaretçi