evlenin bakalım kim kimle evleniyo benim nie haberim yok walla bırakacam bu kankileri olmuyo böle hiç bişiyi haber vermiyolar
Garip Sohbetler
|
verruckt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oooo okay kimmmmmmmm şaka şaka sen ok ye okay dioduyn unutmuşum bide espri yaptım die çaktırmıom aslında okay sanmıştım D: neseeeANLIYORUMMM SENİİİİ
tek taşımı kendim aldım tek başıma kndi tktım girmesinler havaya hobaa
03-03-2007, Saat: 05:24 PM <
umudayolculuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evlenin bakalım kim kimle evleniyo benim nie haberim yok walla bırakacam bu kankileri olmuyo böle hiç bişiyi haber vermiyolar hoşgeldinnnnnnnnnnn ben evlenmiyom birini bekliyommmm umudayolculuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evlenin bakalım kim kimle evleniyo benim nie haberim yok walla bırakacam bu kankileri olmuyo böle hiç bişiyi haber vermiyolarDURR BEAA KANKAAA DÜÄžÜN VARRR
03-03-2007, Saat: 05:24 PM <
verruckt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mertcimmm sen üzülmee ben senle evlencemmm mutlu yuvamız oljakk dublex ev şöminelii bahçesi olcak büyük havuzu DD sen mi aLcn ßunnarIn hebsİni :yikildim:
davetiyemiz bak nusret haberin olsun
mert & hilal düğün törenlerimizde .....mutluluk duyaarız sefa & esra
03-03-2007, Saat: 05:25 PM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İSTEMEZSEN AÄžLARIMM HAAA yok cnm senden daha ii sinimi bulcam ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DDSEN ALCAN MERTT BUNLARII SANA KİBARCA ŞARTLARINI SUNDUUU |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 118 Ziyaretçi