Koparmışsınız Yine Ortalığı Yazmadan Edemicem
Sizler Evlenince Bebiş Sevmeye Gelcez Dimi
Sizler Evlenince Bebiş Sevmeye Gelcez Dimi
Garip Sohbetler
|
Koparmışsınız Yine Ortalığı Yazmadan Edemicem
Sizler Evlenince Bebiş Sevmeye Gelcez Dimi *_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok cnm senden daha ii sinimi bulcamTAMAM AŞİKİTOMMM
03-03-2007, Saat: 05:27 PM <
ooooooooooooooooo hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn sefaaaaa
Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Koparmışsınız Yine Ortalığı Yazmadan EdemicemDURR BEAAA ÇOK HIZLII GİTTİNN Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Koparmışsınız Yine Ortalığı Yazmadan Edemicemeft hep beraber sefa ve esra nınkilerini sevmeye gidcez benim mert benim üstüme kuma getirir bide happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooooooooooooooooo hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn sefaaaaaTŞKKK EDERİZZ
03-03-2007, Saat: 05:29 PM <
verruckt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hyr sen alcan tmm alma sadece iki katlı içinden merdivenli ossun yeter banaaa yada tek katlı müstakill bahçemizde çocuklar oynasın komşunu çocuklarıı DD sen dicektn ki bnm tekliftn sora; Hayır oLamaz asLa! Neden? İçip içip döwersin! Yuuuh!! Kızım ben aLkoL kuLLanmam ki döwersmde adam deiLim :yikildim: Lan! Sen kaweden çıkmassn! Okey tawla biLmem örenirsem senLen oynarm :yikildim: vs vs D verruckt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eft hep beraber sefa ve esra nınkilerini sevmeye gidcez benim mert benim üstüme kuma getirir bideBİZİ NİYEE KARIŞTIRIYONN YAWWWWWWW
03-03-2007, Saat: 05:29 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldinnnnnnnnnnn ben evlenmiyom birini bekliyommmm bekle canım bekle inşallah iyi olur amin diyin len kıza.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|