gravesen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kaç gündür doğamadı bu yıldızda güneş tutuldu ay tutuldu bu yıldızı tutan bişemi var acaba doğmasına engel olan şimdiye kadar doğup batması lazımdı
o yıldız doğdu baya zamandırrr..miley17: miley17: miley17:
bir yıldız doğuyor:)
|
03-04-2007, Saat: 10:05 PM <
gravesen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kaç gündür doğamadı bu yıldızda güneş tutuldu ay tutuldu bu yıldızı tutan bişemi var acaba doğmasına engel olan şimdiye kadar doğup batması lazımdı o yıldız doğdu baya zamandırrr..miley17: miley17: miley17:
03-04-2007, Saat: 10:13 PM <
crazy-girl50 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok güselmişsin canım allah sevdiklerine bagışlasınn miley17: saol canım..Allahım hepimizi sewdiklerimize bağışlasınnnmiley17:
03-04-2007, Saat: 10:32 PM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O YILDIZZ BİZİM KALBİMİZDE DOÄžDUU SEN MERAK ETMEE walla doğru söze ne hacett yıldızlar hep yerindelerr,,sadece gün ışıyınca görünmez olurlar belli bi süreliğineee..hepsi okadarr...ordalar,,yerli yerinde.... şiir tadında cvp:yikildim: Alıntı:o yıldız doğdu baya zamandırrr..miley17: miley17: miley17: yıldızın doğduyu bi yermi var varsa söleyim gidip alim bi kaçtane nasıl doğuyo 9 ay gibi bi sürede filan mı
03-05-2007, Saat: 08:15 PM <
gravesen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yıldızın doğduyu bi yermi var varsa söleyim gidip alim bi kaçtane nasıl doğuyo 9 ay gibi bi sürede filan mı ÜP GEÇSEM ÇOOKMU AYIP OLURR..............!!!!
Allah Sevdiğine Ailene Bağişlasin Canimcim çok Tatli çikmişsin
arkadaşım resimlerde çok güzel çıkmışsın özellikle de üçüncü resimde ordaki halinle tam benim arkadaşımı andırıyorsun ilk gördüğümde o sandım ancak diğer resimlerde benzemiyorsun neyse lafı uzatmayalım...
maşşallah
03-07-2007, Saat: 02:12 PM <
MissBela Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy canim cok tatliisn Allah sevdigine bagislasin ÇOOK TEŞANKÜRLERR :k: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|