e böle bişeyi kimse kabul etmezde almazda zaten
Garip Sohbetler
|
03-05-2007, Saat: 06:55 PM <
sis kötüyüm diOsunus ßen efe yeni geLdim...saßah 8den 12 kadar danS calı$mam fardıı...ßi saat moLa yine 5:30 a kadar calı$tıqq acaİp yorgunum yha....(=
Dün Ben Bunu Okumuştum ..Teşekkür Etmeyi Unuttumuşum..
Paydon Abla ZZeYYNNePP Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sis kötüyüm diOsunus ßen efe yeni geLdim...saßah 8den 12 kadar danS calı$mam fardıı...ßi saat moLa yine 5:30 a kadar calı$tıqq acaİp yorgunum yha....(=ALLAH YARDIMCIN OLSUNNN HA BU ARADA ÖZEL MSJI MI ALMADIN MI
03-05-2007, Saat: 06:59 PM <
ZZeYYNNePP Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sis kötüyüm diOsunus ßen efe yeni geLdim...saßah 8den 12 kadar danS calı$mam fardıı...ßi saat moLa yine 5:30 a kadar calı$tıqq acaİp yorgunum yha....(= ama bnm de tiyatro çalışmam wardı bütün yük bnm üstümde dansa da sene ye gidicem Pusat41: Konu hazır mı?
Sefa : Hazır.. Teşekkür hazır mı? Pusat41 : Hazır.. Konuyu görelim Sefa: Olmaz önce teşekkürü görelim Pusat41 : Konuyu görmeden Nasıl tesekkür etcem sefa Carisma Boy: Adamların bölümüme girmişler Emrehan : Senin adamların da bölümümde konu açmışlar Carisma Boy: Hakaret ve flooda rasladım Emrehan bir daha olmasın mekanımda Emrehan: Eksi reple şaka olmaz abi.. şeytan doldurur.. Masal_yüzlü : Bu son mesajım.. bu işleri bırakacağım perim.. banlansam da beni sevecek misin? Masal_Perisi : masalım lütfen yapma, banlanmanı istemiyorum, kaçalım buralardan nolur.. Masal_yüzlü: Olmaz perimmm bir kere battık bu pisliğe, cevap vermedi sustu dedirtmem kendime... Masal_Perisi: Masal haaayırr.. Sefa: Admini bugüne kadar gören olmadı, yönetim odasından çıkmıyor… Pusat41 : Biz sızalım birader oraya Sefa : Olmaz Pusat.. ellerindeki banlar çok tehlikeli.. Pusat41 : Bişey olmaz abi daha önce banlandım, bir hafta sonra iyileştim Sgpa Kjmr : fenerbahçe hakkında kötü reklam yapmışsın fatih Fatih: valla ben konuyu ortaya attım.. Sgpa Kjmr: Fatih.. bir daha seni burada online görmeyeceğim anlaşıldı mı!! Fatih : Beni daha Fazla Konu Açmaya Zorlama..
Morcivet : şş bilader hayırdır?
Yeni üye : Reklam yapacaktım da... Morcivet : Gel bakim buraya sen gel hele gel Yeni Üye : Abi banı burnuma doğru tutma ehehe abi gözünü seveyim tamam gidiyorum dur Admin : Kimin adamısın lan sen? Yeni Üye : Yan forumdan gönderttiler beni. Admin : Al bu mesajı, diğer foruma 5er tane yolla. Bundan sonra sen onların değil bizim adamımızsın. Carisma Boy: Morci siz topice arka kapıdan girin.Biz Erci ile ön kapıdan dalacağız. Morcivet: Tamam Sülo...Bende Serhata.. carisma Boy: Aman dikkat et rengini bellli etme. Morcivet: Tamam abi içeriye Mor olarak giricem… Sefa: Abi Adminler peşimizde saklanıcak bir yer bulmalıyız. Fatih: Geyik bölümü var orda bizi bulamazlar ortalık yatışana kadar bir süre orada takılırız… Sefa: Tamam.Yorumlar sende değilmi..? Fatih: Bende nan çantanın içinde Blue_Belial: Tolga abi şu konunun kilidini açabilirmisin? Admin: Ayıb ettin Faruk.. kilitaçar tolga derler bu alemde bana Ezberimsin: Bir daha seni bayanlara özel bölümünün de ciciKIS 'ın etrafında görürsem bacaklarını kırarım ulann! Antisos: Abi onun senin manitan olduğunu vallaha bilmiyordum.. Ezberimsin: Yanlış yaptın musti.. .Yanlış! Antisos: Abi yapma du.. Gözüne Sevem Yapma Abee Pusat41: Sökül repleri… Sefa: Evet Hadi Sökül.. Nusret : Sökül Dedik.. Yeni üye: Siz kimsiniz… Pusat41: Biz Emrehanın adamlarıyız bundan sonra buranın haracını biz kesicez çıkar dedik... Yeni Üye: Eyvaahh…Tamam abi başım üstüne...Buyur... Masal Yüzlü : Yöneticiyi ayarladın mı evlat? Yeni Üye : Ayarladım masal baba, 9. mesajı görmezden gelecekler, 2 yorumuna tav oldular zaten Fatih : Aha Admin geliyor, kaçın… Blue_belial : Dur abi Şiirleri düşürdüm Ezberimsin : Bırak lan şiiri manyak mısın kaç kurtul foruma kilitleyecekler muhebbet Hapis Fatih : Faruk Abi Bırak Len şiiri Morcivet : Kaçmayın huleyyn umuda Yolculuk : Yakalandım abi beni bırak git ühühü Admin abi valla beni zorla üye yaptılar.. Emrehan : Sus Yalancı Kıvırma Hemen Admin: Bann Bannnn Umudayolculuk : Aha Banlandım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 33 Ziyaretçi