|v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kesin beni ucurcak eylülce korursun artık ben elimde olmayan sebeblerden takılmadım buraya ama simdi bir engel yok buralardayım cafeyi hizmete sunalım artık
yav musti haberin yok kafe battı
Garip Sohbetler
|
03-05-2007, Saat: 08:34 PM <
|v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kesin beni ucurcak eylülce korursun artık ben elimde olmayan sebeblerden takılmadım buraya ama simdi bir engel yok buralardayım cafeyi hizmete sunalım artık yav musti haberin yok kafe battı
03-05-2007, Saat: 08:35 PM <
umudayolculuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin kankiiii:yikildim: :yikildim:hoşbuldumm kankiiiimiley18: miley18:
03-05-2007, Saat: 08:36 PM <
berensu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm arkadaşlar hosgeldin sende !!nerdensin ne yersin ne içersin anlat bakem ? happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slmmmmmmmmmmmmm ben geldimmm hoşgeldin yokmu kankinize hııı??????????):hoşş geldinn YELİZZ nasılsınnn
03-05-2007, Saat: 08:37 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yav musti haberin yok kafe battı nasıl battı nan bende size güvendim ha batırdınız iki günde cafeyi neyse ben geri acarım biraz alısım simdi buraya berensu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm arkadaşlarhoşş geldinn berensuu nbrr nasılsınn
03-05-2007, Saat: 08:39 PM <
tamam ama musti suç sendeydiii bıraktın gittin malum benle sefa okuldayızzzz sende kaçtın gittin eylülcede bakmıyodu kafeye
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|