ben geldim uleynnn uzun zmandır yuktum özledim forumları be encok eylülcem cafemi özledim
ben geldim tekrardan (:
|
hosgeldin musti ama beni istemiyolar artık ben ozlemedim eylulcem cafeyi nerelerdeydin
03-05-2007, Saat: 07:35 PM <
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hosgeldin musti ama beni istemiyolar artık ben ozlemedim eylulcem cafeyi nerelerdeydin kim istemiyor nan seni yakarım nan oraları yarından sonra iş bası ona göre valla site yasagı vardı girmemem gereekiyordu sonra karar aldım siteye tercih ettim ben netten kopamam nan
tekrardan hoşşş geldinn mustiiii
nerelerdesin ya gözlerimiz yollarda kaldı...
03-05-2007, Saat: 07:38 PM <
wyw saol yaw işte yaptık bir serserilik gittik burdan uzun hikaye yanii neyse simdi burdayım hadi baslayak forumları altüst etmeye :d
|v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kim istemiyor nan seni yakarım nan oraları yarından sonra iş bası ona göre valla site yasagı vardı girmemem gereekiyordu sonra karar aldım siteye tercih ettim ben netten kopamam nan abi iyi etmisin ya netsiz olurmu hiç yok abi beni kovdular sen yokken ben tazminatımı alıp ayrıldım cafeden:yikildim: :yikildim:
03-05-2007, Saat: 07:41 PM <
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi iyi etmisin ya netsiz olurmu hiç yok abi beni kovdular sen yokken ben tazminatımı alıp ayrıldım cafeden:yikildim: :yikildim: bonservisin ne kadar senin söle alim seni geri :yikildim: :yikildim:
03-05-2007, Saat: 07:42 PM <
hah bi sen eksiktin .. benim yazdıgım yere konu açmassan öLcen demi .. yaff sen ne kıskanç bi adamsın yaa . aLmıcam seni musti düş yakamdan .. bnm peşimi bırakk uLenn artk .. ginesi de yasasan bi ihtimaL ama iskenderun oLmas .. kapasite meseLesi haLiyLe ..
gÖrK!!!! bu da sana kapak oLsun .. hıh
03-05-2007, Saat: 07:46 PM <
kürdan koLLar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hah bi sen eksiktin .. benim yazdıgım yere konu açmassan öLcen demi .. yaff sen ne kıskanç bi adamsın yaa . aLmıcam seni musti düş yakamdan .. bnm peşimi bırakk uLenn artk .. ginesi de yasasan bi ihtimaL ama iskenderun oLmas .. kapasite meseLesi haLiyLe .. nan ben hep vardım süzme sen geldin sonradan yanlıs yazmıssın kapasite gerci allahın ginesisilisi ne oljk hıh.sen iskenderuna kurban ol be bu arada birbucuk tanem simdi msnde yazdın bana kapagım geldi diye yoksa fikirmi degistirdin benmi kapak oldum :yikildim: seve seve olurum nan |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ben geldim..duygusuzca... | duygusuzum | 32 | 1,516 |
04-15-2022, Saat: 01:36 AM Son Yorum: wildfang |
|
Selam kanqalar ben geldim | CeZa_ | 19 | 854 |
04-14-2022, Saat: 05:20 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bende geldim... benide alsanıza aranıza:D | coNrad | 18 | 1,236 |
04-14-2022, Saat: 02:01 PM Son Yorum: wildfang |