me$gL oLduumu görüp etkiLenmeyeceimi ßiLdkLeri hâLde titre$m yoLLamaLarınA :yikildim:
Garip Sohbetler
|
Ehehe Ben MissBELA yı Erkek Sanıyordumm..
Kız Olduğunu Bilsem Asılırdım Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ehehe Ben MissBELA yı Erkek Sanıyordumm.. Allah seni ne etmesin emi
şıkıdım şıkıdımOYNA BAKİM OYNAEGER DÖFMESSEM SENİ.GERCİ BEN NERDE DÖFCEM HEB SÖLÜCEM SENİ KANKAMAPELOSUM BAK NE DİO BU YHAAA
03-05-2007, Saat: 10:08 PM <
ağlamayı seviyorum akşam evde oturur bi sigara yakar ve ağlarım...
03-05-2007, Saat: 10:10 PM <
şahsi fikrim bi türk genci olarak savaşa koşarım...her türk genci bi askerdir...
03-05-2007, Saat: 10:12 PM <
hani bir ara ünlüler çiftliği wardı ainen öle bi yer ama oturdugumuz yer daha büyük
AHIRDA Esra(ben) : yaa süleyman abi tecrübe puanımı indirdin ben şimdi çalışcam ineklerden süt sağcam ölemi yükselcek puanım Sülo abim: Şişt pişt dıt sus kıs çalış işine bak düşürttürmeseydin puanını Esra(ben): Abicim foruma maskara ettin bizi Nusret : Koşunnnnn Koşunnnnnnnn esra Ssüt sağıyo :yikildim: Esra(ben) : admin sana banlanmalık günler nasip eylesin AMİN yeliz:kızz ne biçim beddua o öle aadmin korusun zeynep:ıyykkk ne biçimmiş burası beah mert:admin abi foruma inek getirmek yasak deil mi pusat(ağır abi) : yasaklar uygulanması içindir koçum admin:bannn ciciKIS:oooişşş kıyamam ben sana Ben:ayy cnm ablam ciciKIS : aşkım hasanım baksana şu inekcagıza kıyamam ben bizde alalımmı böle bi inek ben sana her sabah süt getiririm BEN : ACILARIN KIZIYIM ablajım bende bana dedin sanmıştım ama burda tek inegin ben oldugunu unutmuşum ciciKIs : oiş kıyamam kıs ben sana bebeqim bizim konu yüzünden gitti tecrübe puanların.sülo esra nın yerine ben çalışıcam ben süt sağcam oky mi Süleyman abi: yok peloj gerek aklmadı bitti cezası :yikildim: :yikildim: dewamı geljek |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 377 Ziyaretçi