PaSCHaM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bır omur boyu sevdıklerınızle Mutlu olmanız dıleklerıyle GUzel resım..
TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM:!
SİZE SEVDİKLERİNİZLE MUTLU YAŞAMLAR DİLERİM
YORUM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Ay Buda Ben Ben Iyi Olmasakta Idare Ediyoz Işte..
|
PaSCHaM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bır omur boyu sevdıklerınızle Mutlu olmanız dıleklerıyle GUzel resım.. TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM:! SİZE SEVDİKLERİNİZLE MUTLU YAŞAMLAR DİLERİM YORUM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güsel foto gerçektenn allahh nazarlardan saklasınnn TEŞEKKÜR EDERİMALLAH SENİDE ,HERKES GİBİ NAZARLARDAN KORUSUN AMİN YANİ AMİN YORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER
Ya Bu Arada Ben Pascham Isimli Arkadaşimiza Bol Bol Yazmişim Ayrim Falan Yok Yanlişlikla Olanbirşey...ama Nasil Düzelteceğimide Bilmediğim Için Sanirim Geçici Olarakta Böyle Kalacak ..
Tekrar özür Dilerim ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya Bu Arada Ben Pascham Isimli Arkadaşimiza Bol Bol Yazmişim Ayrim Falan Yok Yanlişlikla Olanbirşey...ama Nasil Düzelteceğimide Bilmediğim Için Sanirim Geçici Olarakta Böyle Kalacak ..ÖNEMLİİ DEÄžİLL APLAMMMM SEN MERAK ETMEE BİZ DE YANLIŞŞ ANLMA OLMASSS derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÖNEMLİİ DEÄžİLL APLAMMMM TEŞEKKÜR YA RAHATLATIN BENİ SAÄžOLASIN bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok jijisin yaa (= TEŞEKKÜR EDERİM CANIMCIM O SENİN CİCİLİÄžİN YÜREÄžİNE SAÄžLIK YORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER CANIMCIM
Mutluluklar Seninle Olsun..AllaH Sevdiklerinle Bir Ömür Boyu Yaşatsın Seni
03-06-2007, Saat: 01:42 PM <
hoş çıkmışsın canım benim......
merak ediyorum iyi oldu....... allah sevdiklerine bağışlasın.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
işte ben CReATuRE...! | CReATuRE | 62 | 4,385 |
04-14-2022, Saat: 05:26 AM Son Yorum: wildfang |
|
Işte Bu Da Benimm :) | UNILee_34 | 25 | 1,578 |