Eyi Eyi ...
Nan Sülo gelmisken Benim Kankileri de Ziyaret Ediver
Garip Sohbetler
|
Eyi Eyi ...
03-06-2007, Saat: 12:43 PM <
>As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o olmasa olurmu abii yalnız bırakmıooo deli bu kıs.......ossun gessin eniştesi daha kovmadı ..........kovamasda kovarsa vermemki seni..... benimle iyi anlaşmak zorunda yengemin dediğini unutmayın istanbul işini.....: eniştem yaparsa olar yoksam olmaz...: dayımın ve yengemin aklını çelerim ona göre kızdırmayın beni......
03-06-2007, Saat: 12:45 PM <
Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eyi Eyi ...KIZMI ERKEKMİİ :?? :?? :??
03-06-2007, Saat: 12:46 PM <
*TATLI BELA* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kovarsa vermemki seni..... HIH UYS OK OK ANNEMİN DEDİÄžİNİ AŞKOMM DÜŞÜNÜO DEMİ HERŞEYİMM..... HIH BİKERE FERMESİNLER KACARIM ...
03-06-2007, Saat: 12:46 PM <
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne sölüyonuz beeeeeeee yok bacım bunlar bizi düşünmüyor yazık bizi tabiki... acıyın vicadana gelin..... enişteeeee sözüm sana..... anladın sen onu......
03-06-2007, Saat: 12:50 PM <
koptum yaa ehehehe muhabbete bak nan işim olmasa iyi koparırdım sizi ya nese yine gidiom
he bu arada ne dion kıs ben pişi anlamadım yada anlamamazlıktan mı gelsem ne
03-06-2007, Saat: 12:51 PM <
*TATLI BELA* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok bacım bunlar bizi düşünmüyor yazık bizi tabiki... KISM SEN UYUSUN HA HIH BİKEREM BNUNU YASIOMM BİSİ SEVENLERİN BİSİMLE MUTLU OLACAÄžINI DÜŞÜNDÜÄžMÜS İÇİN...
03-06-2007, Saat: 12:57 PM <
>As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ei eii yapsınnn boru muu damadı hıh evin tek kısını alcakk...tek damadınızz.. ok sölerim ama dinlermi bilemem....soru yağmuruna tutabilir...... sonrada ben kevseri uzaga vermem der.... bende başlarım sultiyle gidecem die..... yaparım kuzum sen iste yeterki........:
03-06-2007, Saat: 12:58 PM <
Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Koprtum Ya çekecem emrahan bu sefer daha güzel olacak......:
03-06-2007, Saat: 01:00 PM <
*TATLI BELA* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ok sölerim ama dinlermi bilemem....soru yağmuruna tutabilir...... NESE BNM HALAMMM SORMAS ÖLE SORULARR BİLİRSİN SEVGİDEN ANLARR..... ONDAN VERDİM GİTTİ DER KIS PUF BÖREÄžÜÜ ÜSTERÜKKK.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|