bizi adamdan saymıyonmu be
Garip Sohbetler
|
03-07-2007, Saat: 07:16 PM <
ya sen olmasan seni de sayarım cnm ama ben olmayanları sayıyorum :: bide beni onlardün beklemiş bu seferde ben bekliyom bikonuşamadık ondan ::
blue_belial
03-07-2007, Saat: 07:16 PM <
vuuur kadehi ustaamm
bu gecede sarhoşuz kalan sağlar bizimdir acıdan mayhoşuz iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüzeee bundandır böyleee dibee vuruşumuzzz
03-07-2007, Saat: 07:20 PM <
Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah aslı kanki sen zeynep in yanında fazla durmuşsun senin türkçedegitmiş (tabibi yazdıklarımız gerçekte olcak yadaolmuşdeil tamamen sallama dimiaslı) Heheh yk yaff zeynep'e gerenk yok pen kendimi pildim pileli pöleyim ama sanada pulaştırapilirim Ewt aynen öle sallama tabii :yikildim: Ama bgn okulda olanlar çk majeralıydıı bee müdür peyy amja nasılda sınıfa gelip herkejin telefonlarını aldı penimkinide aldı ama pen yine gery aldım...Dedimky müdür pey amjaya hadi len ver telimi meşgul etme peni aliimda gidiim aaa deli etme lenn pisikoyz dedim saten o da korktu ferdii:yikildim: ee okulda sevilen insanız dimii???
03-07-2007, Saat: 07:20 PM <
içki nedir bilmezdim dıdıdıdı
şimdi bir alyaş oldum dıdıdıdı kederle ızdıraplara arkadaş oldum peeeeeeeee tey teyyyyyyyy
03-07-2007, Saat: 07:22 PM <
ohaaa ya bu kdr da sallanmaz müdürü görünce elin ayagına dolaştı lan
Aldanma Çocuksu Mahsun Yüzünee
Mutlaka Terkedip Gidecek Birgün Kanma Sever Gibi Göründüğüne Seni Sevmiyorum Diyecek Birgünn.. Nirii Niriri Nırırı
03-07-2007, Saat: 07:33 PM <
Deeett konuşmaa lenn faslaa acaba penmi senmii kim bişileri saklamaya başladı bilemiyorumm neyseeeee hihihi Ama NURAY hojaa hemen ferdii yanii hiç pekletmedi eee COŞKUN hojanın bi sözüyle verdi iştee hele COŞKUN hoja peni tanıo ve şokkk sevioo saten hep konuşuoz hojayla bak bu SALLAMA diil hee gerjekk hohohoo...:yikildim:
^^DARkNeSS_QUeeN_styLe^^ _-_RAP 4ewa_-_
03-07-2007, Saat: 07:35 PM <
tühh yha ne güsel jojuqLarı kapJaqtıqtürkJe konu$uorm ßen NusreT
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 55 Ziyaretçi