ßöreqLeri annm yaptıyaff ßn ßi sene sınıfta kalmı$tım ..Ne güsel okodm 3 ay kalmı$tı ama ߀ni ßugün okldn postaladıLar
Garip Sohbetler
|
Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eeee ben geldim kimwar kimyokBEN VARIM CANIMM HOŞ GELDİNN (¯`'•.«$£K뮧ꥻ.•'´¯) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saOL iyiM aLLaha süKürrr naBioNuz baGamBEN WALLA İŞTE BÖLE TAKILIYORM Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dier sayfalara bak görürsün nurdan buldu bana yakışıklı bi halterci
03-07-2007, Saat: 11:52 PM <
beNDe geLebiLirmiyim ???
Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben Bi Gözatmaya GeldimİYİ ETTİN BEN DE GİTTİMM derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa çook üsüldümmm Teşekkürler sefa sağol kardeşim allah razı olsun.....
03-07-2007, Saat: 11:58 PM <
ben:anne geldiler ayhh çok heycanlıyım
yeliz:kızım ağır başlıol yavaş kız evi naz evi ben:aman anne ben bu yaşıma kadar beklemişim naz nuz yapamam yeliz: kızım bi du... KAPI TAKTAKTAK ben:buyrun hoşgeldiniz ben çikolataları alıyım sefa:buyur aşkım anne ve baba : öhööhöhö ben: ayh aşkım en sevdigim çikolatadan almış YELİZ CİMDİK ATAR Bİ TANE ben: anne cimciklemesene yeliz: buyrun içeri nusret: sagolun hiç geçmicez sanmıştık aslı(teyzem): kız esra damat bumu ayş şok cool yane ben: hayır o sefa nın kardeşi fatih sefa:Baba artık istesek nusret:Tamam oğlum.efenim sebebi ziyaretimiz belli yeliz: Evet efenim Ben:vardım gitti Yeliz:kızım dur ya kız evi naz evi Nusret: efenim allahın emre yeliz: eee nusret: peygamberin kavli ile yeliz:eeee nusret: Sizi kendime istiyorum AAAAAAAA yeliz: vardım gitti Esra: Anne dur kız evi naz evi Yeliz amannn yemişim nazını nuzunu sefa: oleyyyyy ADMİN: Konu bitmiştir. ÇİFTE DÜÄžÜN YAPILACAK :yikildim: :yikildim: msnde gruplu konuşma yapmıştık buna benzer oyun oynadık bende bölekonu açtım nusret weyelize teşekkürler:yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 90 Ziyaretçi