oyy bitanem ne üzülüyosun sen daha yakışıklısın
Garip Sohbetler
|
03-08-2007, Saat: 12:01 AM <
geCmiS oLSun arKadaSim...
ALLAH aCil siFaLar verSin
03-08-2007, Saat: 12:05 AM <
benDe deLDim
(¯`'•.«$£K뮧ꥻ.•'´¯) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geCmiS oLSun arKadaSim... Teşekkürler arkadaşım sağol.....
03-08-2007, Saat: 12:08 AM <
sevgili erci, forum seni bekliyor..çabuk dön e mi..haydi acil şifalar..!
duygusuzum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevgili erci, forum seni bekliyor..çabuk dön e mi..haydi acil şifalar..! Teşekkürler dostum sağol inşallah en kısa zamanda buradayım.....
03-08-2007, Saat: 12:33 AM <
bütün duygusuz konuşmakta admin içeri gelir hepsi ayağa kalkar
admin: oturun mert: (saf)bende oturıyımmı adimn: hayır defol fatih: bende defolayımmı admin: yeterrr esra_55: tolga abi, arkadaşlar biraz şeydir ... adimn: hiç bir numara sökmez bana bnm adım bancı admin susun diyorum.yoksa hepinizi banlar we hepinize eksi rem weririm bütün forum: sustuk hilal(fısıltıyla): FaTih çıkışta arkadaşlarla bir toplanalım şarkı söyleyelim eğlenelim. fatih: Tamam OKUL ÇIKIŞI KORİDORDA Esra: Bekledimde gelmedin sewdigimi bilmedin söyle sefa: Söylüyorum ya esra: Söyle Sefa: Söylüyorum yahu Esra: hiçmi beni sevmedin esra55:havar havar masal perisi:bnm gönlüm sarhoştur yıldızların altında masal yüzlü: ahhh ahhh nusret:neler oluyor hayatta yeliz:bide şu rüya gerçek olsa olsa asimelekabah olup uyanınca ezgi:herşey yine aynı kalsa (önümüzü ilk önce bi eksi rep sonra bi ban düşer) admin:yeter ulan saat kaçoldu sesten forumu ayaga kaldırdınız GRUPLU KONUŞMADA Emrehan:ya bi etkinlik düzenleyelim adminingönlünü alalım banlarda kalksın yeliz: buldum pinik yapalım Esra: süpersin kıs (duygusuz piknikteyi ben yazdım o kdr ama olmadı güsel başkası yazsın)
çookk Güsel Olmuşş Canimm Yaaa
Sen Yaparsinda Güsel Olmas Mi Dimi
03-08-2007, Saat: 08:39 AM <
ben okula ugramadan bi foruma bakıyım öle gidiyim dedim
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 26 Ziyaretçi