[SIZE=3]........................
[/SIZE]
İskemlede ki İnci'ler
|
03-08-2007, Saat: 10:14 AM <
Bir ayağı kırık bir iskemleyemi yaslamıºım düºlerimi Dökülüyor bir bir hepsi yere, kar taneleri gibi Uykularımdan çalıp öyle büyütmüºtüm oysa hepsini Düºüyor teker teker düºlerim, inci tanesi gibi Bazıları dağıldı bilmediğim köºelere Bazıları çizildi Bazıları kırıldı. hani acılarını asmak yerine kurutacaktın yüreğinde? Sayfalarca umut olacaktı, heyecan dolacaktı parlayan gözlerinde yaş yerine? Hüzünlerden,kederden uzak duracaktın hayat bulacaktın hepsini yerlere tek teeek saçmak yerine.. Acılarını,korkularını bilecektim söyleyecektin hani? Gözyaşlarımızı gizlemeden ağlayacaktık, sadece sevinçlerimizi paylaşmayacaktık hani tektik? hani bizdik? hani bendim? hani SEN'dim..? Hani hissettirecektin varlığını fizanda olsanda? Vazgeçilmezin olacaktım ya,paylaşılmazın olacaktım ya, beni düşündüğünde Güneş doğacaktı batmayacaktı ya, hücrelerinde umutsuzluk dolaşmayacaktı ya... Masallar anlatacaktın aşka dair,kederi değil Sevdalar işleyecektin yüreğinle bir daha bir daha bir daha hani Ne dilinde ne yüreğine umutsuzluğu mutsuzluğu barındırmayacaktın Düşerin kırılmayacak düşlerin çizilmeyecekti hani? Gözlerim karanlığına ışıktı hani? Hani tektik?hani bizdik? hani bendim?hani SeN'dim? Limanın olacaktım hani? Düşlerini asmak, asıp savurmak, savurup kırmak yerine bana gelseydin sevgili bunların hiç biri olmazdı hani.... GüzEL paylaşımına eşlik etmek istedim teşekkürler faruk.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
5 inci | blue_belial | 11 | 701 |
03-14-2007, Saat: 01:42 PM Son Yorum: blue_belial |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi