§êñĐęñ ƒǻŽĻǻ ßĪŗşÃªŷ Ĩ§ŦèмīŶơřưм ƯžǻķŤǻŅ Ưžǻģǻ ßĩŖ ĢůĻ§ěń ŶęŤęŘ...:
buda bennnnn
buda bennnnn
Garip Sohbetler
|
§êñĐęñ ƒǻŽĻǻ ßĪŗşÃªŷ Ĩ§ŦèмīŶơřưм ƯžǻķŤǻŅ Ưžǻģǻ ßĩŖ ĢůĻ§ěń ŶęŤęŘ...:
buda bennnnn ne güzel kızlar değil mi? bir de control+a'ya basın bakalım, ne çıkacak.
evet arkadaşlar walla gidemedik kaç haftadan beri programa çıkamıorzz Şu Hasan-Pelin Sultan-Sülüman çiftlerini evlendirelim onlar ersin muradına biz çıkalım parasına
tekin by okulda öğrenci bulamadı ya takmıştı bana kimseyle çıkmama izin vermezdi hala öle neyse az kaldı kurtuluyom
Eti Cin Tek Lokmalık...Portakal Jöleli Bisküvi...:
Ülker.. ALBEni..: Coco Cola Hayatın Tadı...: ..........................: Tekel 2000: Bunlarda Ben
03-08-2007, Saat: 08:54 PM <
CiciKIS:Aşkım trene binelim mi?
Ezberimsin:Olmaz aşkım benim yükseklik korkum var Blue_Belial:Ooo hasan seni bgn bi tırsak gördüm canımm Ezberimsin:Yok canım havalar biras boğucu geldi de ondandır yksa korkmak kimm ben kim Carisma_boy:Hadi hasan Pelin'le sen ,Sultanımlada ben binelim işte Asi_Meleq:Ewet hasan ewet Formun bücürleri:Hasan , Hasan ,Hasan !!! Blue_Belial:Aaaa durun çocuklar hasan abiniz tırsıyor binemez işte o tırsak Ezberimsin:Biniyorum lenn ahanda bindik gördün mü?? Zeynep:Eee biletler... ciciKIS:Aşkım biletleri unuttuk Ezberimsin:O zaman bi dahakine binelim Blue_Belial:Ben biletleri getirdim hiç bir yere kalkma,buyrun biletlermiley17: Ezberimsin:Tuuhh yaaa ne güsel kaçıyorduk ( ve tren kalkar)çuff çuff çuff... Ezberimsin:Aaaaaaaaaaaaaa durdurun şunuu Admin:Fazla ses çıkarma banlarım walla Blue_Belial:Hahaha .... Ezberimsin:Immmmmm ^^DARkNeSS_QUeeN_styLe^^(BEN):Baksana zavallıya konuşamıyo bile yasıkk: Diğerleri:Biz neye binelim? Morcivert:İstediğinize binebilirsiniz burada serbest...SEVGİLERLE Derdo:Tamam o zman ben bi çarpışan arabaya bineyim hem de son model hihii Chatlak_Girl:Bende binicem ama bizim kankalar nerde? HAppy_YELİZ ve UMUDA YOLCULUK:Burdayızz Chatlak_Girl:İyi o zman çarpışan arabaya binelim Derdo ve UMUDA YOLCULUK:Hayır binemezsiniz HAppy_YELİZ ve Chatlak_Girl:Ama neden ky?? Derdo ve UMUDA YOLCULUK:Biz kızlara çarpıcaz burada çk erkek var onlarda size çarpar bu yüzden olmazz HAppy_YELİZ ve Chatlak_Girl:Küstük sizle konuşmayın bizle ^^DARkNeSS_QUeeN_styLe^^(BEN):Esra yaa bu dely FATİH bana mı kaldı yoksa:?? Fatih:Ben ne yapıyorum bu ASLI bana böyle davranıyoo=??? ^^DARkNeSS_QUeeN_styLe^^(BEN):Senin bişi yapmana gerenk yok metal dinlemen yeterli oluo hihihimiley17: Ama nyse seninlede idare ederim..Hadi bizde bişiye binelim Fatih:Tmm o zman bizde alaboraya binelim olur mu? ^^DARkNeSS_QUeeN_styLe^^(BEN):Tmm hadi gidelim bak kalabalık olcak hemen binsek iyi olur Yağmur_yürekli:Ben şuna binsem başörtüm açılır mı ?? Sagopakajmer:Yok yok o açılmaz günahtan anlar daha çok kapanır Derdo:Esraa canımm Esra:Konuşmuyorum senle deeett başımdan Emre:O zmn bnle konuşş Emrehan:Yürü emre gel benle, ben snle konuşurum UMUDA_YOLCULUK:Yelizz canımm Yeliz:Konuşmuyorum ki senle deet başımdan UMUDA_YOLCULUK:Aman bee gel sefa biz gidelim çarpışan arabalara binelim bunların kaprisi çekilmez. Fatih ve ASLI(yani ben):Bizz geldikk de diğerleri nerdee yine neye binmeye gittiler Fatih:Anammm ASLI(ben):Hepsi trene binmişler yaww Fatih:O kusan kim ASLI bizim forumdan mı? ASLI(ben):Immmm bakimm aaa ewt bizim forumdan MERT bu saf kusmuşş iğrenç ığğ öğğ yanii Fatih:Kustu diye kovcaklar şimdi bizi naptın be mert yerimi burası bittik yaww bizz.. Verruck:Gelince sorarız tabi o zamana kadar kovulmazsak iyi yanii ASLI(ben):Aynen Hilalcim SONRA MERT GELİR OLANLARI AÇIKLAMAK İÇİNN; Sagopakajmer:Sonra mert gelir olanları açıklamak için-mişmişş ne açıklicam ki gördünüz işte böğğ diye kustumm böğğğğ böğğ... Zeynep:Iyqqqq yanii ciciKIS:Oişşş bitanecik kardeşim al su iç kendine gel Oişşş UMUDA_YOLCULUK:Aslı ve Esra bırakın bunları da hadi gidelim biz bişilere binelimmiley17: Esra:Ben nusretle abiyle küsüm sen git, ASLI(ben):Okyy hadi gidelim o zman biz Conrad:Merhaba Esra beni tanıdın mı? Derdo:Lann yine nerden çıktın sen.Al sana kütt,çatt,patt........... Admin:Forumda kawga yasaktır.Konu kilitlenmiştirr!!! ^^DARkNeSS_QUeeN_styLe^^ ve Chatlak_Girl ( ASLI ) ( ESRA ) TARAFINDAN YAZILMIŞTIR... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|