umudayolculuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah kaderini güsel eylesin.sevdiklerine bağışlasın...SAÄžOLASIN CANIM ALLAH SENİNDE KADERİNİ GÜZEL EYLESİN
YORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER
Ay Buda Ben Ben Iyi Olmasakta Idare Ediyoz Işte..
|
umudayolculuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah kaderini güsel eylesin.sevdiklerine bağışlasın...SAÄžOLASIN CANIM ALLAH SENİNDE KADERİNİ GÜZEL EYLESİN YORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süpersin Allah Sahibine BağişlasinSAHİBSİZ CANIM BÖYLEDE ÇOK İYİ ALLAH SENİDE SAHİBİNE BAÄžIŞLASIN CANIMCIMYORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER
RİCA EDERİM...
ben sahipsiz gemiler gibi açıktayım... bırakın karşı dağlar boyunca haykırayım... Bi dize...Sana gelsin.Adaşım PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:RİCA EDERİM...TŞK...EDERİM ADAŞIM Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen adamdır. EE BUDA BENİM SEVDİÄžİM SÖZLERDEN ...BUDA SANA GELSİN ÖYLEYSE >As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güsell Hepp Mutlu Ol Canim......SAÄžOL SULTANCIM DİLERİM SENDE HEP MUTLU OLURSUN(SÜLOO YLA TABİ) YORUM İÇİN TŞK.. B€NGİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şok tatlısın aplammmmsağol canımcım o tatlılık sende var bence yorum için teşekkürler |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
işte ben CReATuRE...! | CReATuRE | 62 | 4,373 |
04-14-2022, Saat: 05:26 AM Son Yorum: wildfang |
|
Işte Bu Da Benimm :) | UNILee_34 | 25 | 1,570 |
04-13-2022, Saat: 09:46 PM Son Yorum: wildfang |
|
buda beeeeeean | blade_dnzl | 9 | 615 |
04-13-2022, Saat: 11:37 AM Son Yorum: wildfang |