okuruzzz tabii
Garip Sohbetler
|
03-09-2007, Saat: 09:11 PM <
happy_yeliz:Mutlu Akü Satıcısı
harikasın bitanem süpermiş gı sevdim bu işli teşekkürler
03-09-2007, Saat: 09:12 PM <
happy_yeliz:Mutlu Akü Satıcısı
harikasın bitanem süpermiş gı sevdim bu işi teşekkürler
03-09-2007, Saat: 09:34 PM <
nusret abi sana şimdi abi dedigime utandım o kişiyi hala unutamıyosan çıktıgın kişiyide o eskileri unutmak için sıçrama tahtası olarakgörme bir abi olarak sana bunları yakıştıramadım umarım farkındasındır bu hatalarının we düzeltirsin
03-09-2007, Saat: 09:43 PM <
Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nusret abi sana şimdi abi dedigime utandım o kişiyi hala unutamıyosan çıktıgın kişiyide o eskileri unutmak için sıçrama tahtası olarakgörme bir abi olarak sana bunları yakıştıramadım umarım farkındasındır bu hatalarının we düzeltirsin esra demek utandın güselim...peki bu senin düşüncen saygı duyuyorum....ben kimseyi sıçrama tahtası olarak görmedim ve görmemde merak etmesin kimse tamam mı?_?ewet unutamadım ve unutmayacağımda...ama bilip bilmedende böle konuşma tamam mı....ben hiç kimseye bana abi de demedim dememde...herkesten hepinizden özür dilerimm...hiç kimse kusura bakmasın...ama herkes bilsinki her insanın içinde bi unutamadığı şey var...sizlere karşı bi kusurum bi hatam oldu ise affola... Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nusret abi sana şimdi abi dedigime utandım o kişiyi hala unutamıyosan çıktıgın kişiyide o eskileri unutmak için sıçrama tahtası olarakgörme bir abi olarak sana bunları yakıştıramadım umarım farkındasındır bu hatalarının we düzeltirsinheyy ne oluyo burdaa |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 39 Ziyaretçi