hehe kısss esgii beni unutmuşsunn kıss
Garip Sohbetler
|
03-09-2007, Saat: 10:10 PM <
ewet arkadaşlar kim bana ne derse desin....ewet unutamadım bunu ben herkese sölerim...çıktığım kızada sölerim sorun olmaz benim için...bi ilişkide eğer kişiler arasında saklana bişiler varsa ben ona ilişki sevgi demem....her zaman ilişkilerde dürüstlük önemlidir benim...benim hakkımda kim ne düşünürse dünsün umrumda diil....ewet o kızı çok sevmiştim delicesine ölürcesine sevmiştim...ama o kız beni 6 senelik arkadaşımla en yakın arkadaşımla kardeşimle aldattı...unutamadım...sevgisini unutamadım.şerefsizliğini unutamadım...unutmayacamda...her zaman ne olursa olsun aklımda olacak...kim unutabilirki bunları söleyin...benden utanıyomuşsun esra bana abi dediğin için...bitanem abi demek senin görüşün.ben kimseye demem bana abi de die...sevmem de zaten abi denilmesini.ama sen bilirsin...herkes her konuda ne düşünürse düşünsün hakkımda...
allah'a emanetsiniz....
03-09-2007, Saat: 10:30 PM <
pc cimis ferDi...ßana arkada$ım diO hef yha...
03-09-2007, Saat: 10:37 PM <
yhaF olaßilir Aslında .$u anda ßnm apimin isstten far seßgiLisi nette tanı$tıLar 2 haftada ßi yaNına gidiO.Ama ßn inanMıorm yinede yhasaJma geLio dü$ününJe yineDe
03-09-2007, Saat: 10:38 PM <
orta okulda fencimiz vardı adamı deli ederdi ya ahmet taştan hala unutamadımm adamııı:yikildim:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 102 Ziyaretçi