03-20-2007, Saat: 06:28 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
828
-
Konuları:
18
-
-
Rep Puanı:
evet arkadaşlar zorluklarla girdim sonunda siteye...evet dün akşam bu sitede benim şahsıma karşılık bi küfür ve tehdit oldu...tehditten korktuğumdan diil...ama küfür olayı...bundan 1 yada 1.5 ay önce benim imzamda bi galatasaray tezahüratı vardı.küfürlü.bu olaydan dolayı hiç bi uyarı almadan 3 gün banlandım siteden...hiç kimseninde şahsına küfür etmediğim halde.ama benim şahsıma küfür ediliyo vede sadece uyarı veriliyo...bumudur yani adalet...eğer ki böle şahsa yönelik küfürlerde uyarı veriliyosa bilelim...olayların hepsi o sayfada geçiyo...ve edilen küfür silinerek görmezden geliniyor uyarı veriliyor...teşekkürler adaletiniz için sağolun...
03-20-2007, Saat: 06:31 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
9,060
-
Konuları:
2,434
-
-
Rep Puanı:
Arkadaşlar artık bu konuyu kapatırmısınız...gökhan_72 adlı üye gereken cezayı almıştır ve yönetim tarafından banlanmıştır...zaten olaya ADMİN el atmıştır ve gerekli açıklamayı yapmıştır...burda bir insan yüzünden kimse formu kötüleyemez...böyle olaylar heryerde oluyor ama çok ama az...bizlerde yöneticiler olarak bu olaylara gereken müdaheleyi kişi ayrımı yapmaksızın haletmeye çalışıyoruz...
03-20-2007, Saat: 06:40 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
9,060
-
Konuları:
2,434
-
-
Rep Puanı:
Lütfen artık konuyu uzatmayalım gereken yapıldı , zaten uzatmanın bir anlamı yok arkadaşlar...ADMİN zaten gerekeni söylemiş karar sabittir ve değiştirilemez artık...
TEŞEKKÜRLER...
03-20-2007, Saat: 06:41 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
828
-
Konuları:
18
-
-
Rep Puanı: